UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Грибы здесь в магазинах норм. За этим гос-контроль. Всё легально
-
😂😂
-
Тебе ха ха 😂 а мне долго казалось, что ихние друзья грибы меня приследуют
-
Злые были грибы, с злого места 🤣
-
Смешно )
-
Я когда то поробовал, так потом мне казалось что я с ними же и подрался 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-
Осторожнее с грибами 😂😂😂😂😂
-
pubmed.ncbi.nlm.nih. gov/35711024/
-
Если психолог но сами справиться не можете то пробуйте грибы
-
Доброго дня.Шукаю терміново роботу! Прибирання, склади,розкладання товару в магазині,допомога на кухні.Маю водійське посвідчення.Англійська мінімальна.Дякую
-
Пс- Я психолог і заспокоювати мене не треба, я сама кого хочеш, заспокою. Але я також людина, яка має емоції і почуття.
-
Я вночі почула дивне завивання, і це був емоційний допис. Бо над нами щоночі літало на Київ. Згадалося. Кому дивно, дико, хто звик, просто пройдіть мимо. Навіть у флуділку вже нічого неможливо написати бо заклюють...
-
Привіт, якщо тут є architectural technologists раптом із досвідом роботи в Калгарі, маю для вас хорошу вакансію на full time в хорошій компанії.
-
Привет всем кто заказывал суши и может порекомендовать где заказать вкусные суши? Спасибо
-
Ми біля станції живемо. Це не пожарка була.
-
Вітаю! Хтось замовляв довідку про несудимість? Яка є легітимною в Альберті. Дякую
-
Доброго дня чи можна в Канаді придбати гормон L- Тероксин 150 мл. ? Чи потрібний рецепт ?
-
Доброго дня Підкажіть, будь-ласка, де є Секонд хенд з товарала для дому ? (Посуд, стільці і тд) Дякую
-
Доброго времени суток! Есть работа на удалённой основе Опыт: не нужен Если интересно ставьте + в ЛС
-
GOOD WILL
20 Jan 2023, 19:11
174886/372553
13 minutes ago