UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Горбуша? Точно? Я в детстве много ела горбушу, отец солил сам. Но эта рыба совсем не по виду, не по вкусу не похожа. 🤷♀️
-
Перевірте на гельмінти, один раз купив такий самий і друг мій теж, обидві риби були сильно заражені гельмінтами. Товар ми повернули в магазин і я зарікся більше не купувати рибу в Суперсторі
-
Подскажите пожалуйста кто знает,если с Польши депорт,можно ли полететь в Канаду,выпустят ли в аэропорту,или завернут в Украину?виза естественно есть
-
Як Ви перевіряєте?
-
В моїй рибі вони прям живі були🤢
-
Так, це прям жесть. Декілька разів потім купляв в Кооп, то все було добре, без паразитів
-
Я також таку з паразитами купила( І ще декілька людей про це написали
-
Треба рибу розрізати в декількох місцях не вздовж а поперек (особливо уважно дивіться ближче до хвоста), як виглядають гельмінти в рибі подивіться в інтернеті
-
Я таке в перше бачу!
-
Хлопець без вредних звичок шукає кімнату для підселення бажано в центрі +- з 1 жовтня
-
А коли дегустації будуть, треба контроль якості зробити)))
-
Выехать из ЕС по земле в Любую страну кроме Украины после чего лететь в Канаду
-
нужно вроде заморозку сделать на несколько дней и потом уже есть )
-
Поперше треба доїхати до Канади)))
-
Чекаємо з нетерпінням, в місті тихе життя не вистачає пивного драйву ньюкамерів))) Спочатку пивце а потім можна і на муншайн перейти, бутлегінг, такого Калгарі ще не бачив...
-
из любых стран по земле выбор небольшой. в первую очередь я бы выбрал Турцию и оттуда уже можно в Канаду лететь, но через тот же ЕС через транзитные зоны, если нужно именно в Калгари.
-
венгерско - сербская граница и лететь из Белграда в Стамбул а потом в Калгари
-
Це зазвичай одночасно)
-
да, но перелёт в Стамбул из Белграда будет дороже автобуса до Стамбула.
-
С Польши напрямую например в Торонто не выпустят если депорт будет?
20 Jan 2023, 19:11
175179/375596
5 minutes ago