UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не йдіть до цього кадра на роботу по кинуть і гроші будете свої чекати дуже довго хай канадців набирають ))))
-
привіт, шукають парт-тайм працівників на сніданки в готелі Days Inn Calgary South. Своє резюме можете надсилати на пошту [email protected]
-
Кто же прав?🤔🤷
-
Підкажіть будь ласка чи є різниця як і хто платить за комунальні в орендованому житлі ? В нас власник хати не переоформляв комуналку на нас. Це якось позитивно чи негативно вплине на нас ? При заповненні податкової декларації як бути, бо по суті витрати на комуналку в нас будуть а як їх довести...
-
Продам PlayStation 5 500 CAD. Без торга. Комплект: Коробка, контроллер, консоль. Чек с магазина имеется
-
Нам хелс кард прийшла за 10 днів десь. Подавались першого вересня. Так що, може, буде й швидше.
-
Через swift
-
Ох, щас бы Лилу сюда:-)))
-
Кидок
-
Дмитро батькович . Коли ходити із Андрійом і хлопаєте очима до кінця місяця а потім вас дуже сильно не влаштовує якість . Це не проблема в тому хто робить а в тому що ви не знаєте як треба зробити роботу . Але тиж не прораб ти координатор ти тут ні причому . Твоє діло тільки людей привезти на обʼєкт а вкінці розрахунку сказати вирахуємо за якість)))) Коли тобі платять погодику не за виробітку суму як за випробувальний термін я вважаю за якість не має потреби вираховувати різниця заробітку вашого . А він хлопців які до вас на 2 тиждні приходять сума не суттєва може і покрити ті переробітки . Якби я до вас прийшов і мені сказали що я на виробітці і така ціна за м3 або м2 а все що не якісно зроблено то переробіть . Але ви не знаєте як якісно і як має бути. Ходити поки вас замовник не нагавкає а потім шукаєте винних … Дмитро я в тебе відробив вихідні і ти мене наїбав із оплатою за суботу неділю замість того що заплатити заставив чекати грошей 20 днів а в кінці ще зняв із них половину тільки після того як я тобі скинув інвойси . Ти по підарськи поступаєш із людьми
-
Done