UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день Ищу работу по строительству, 20 лет опыта работы по евроремонту в Одессе. Могу профессионально делать все виды работ. Есть права. В Калгари буду 3 октября. Без вредных привычек, ответственный, английский intermediate больше понимаю чем говорю, CUAET, WORK PERMIT. Хотелось бы найти работу плиточник, маляр или handyman, но готов рассмотреть любые варианты, официально для PR. Также нужна помощь в поисках недорогого бюджетного жилья (комнаты) Буду благодарен за любые предложения. Просьба пишите в личные сообщения.
-
401 33 Street NE, Calgary, Custta ( ракетки плохие)
-
Є окрема гілка для продажу речей
-
У нас три мережі тут: Bell/Telus (найкраща), Rogers (трошки гірша), Shaw (тепер вже роджерс теж, але була взагалі дно). Кожна з мереж має кілька операторів, дочкі та всякі віртуальні. Щодо цін, то порівнянь купа, але мало хто підключається на пакети з сайту. Більшість на якихось офферах, спец бонусних гігабайтах, додаткових знижках. Наприклад, мій пакет взагалі не на спйті, ще -$10 на міс додатково надано, -$5 на перші 15 міс з 24 контракту, +5GB і ще +20GB бонусних до базових 12GB. Такі собі конструктори, у кожного щось своє
-
Підкажіть будь ласка ветеринара українсько мовного
-
Состояние нового, размер Кинг Сайз, забирать можно вечером в любой день, недалеко от Стампида, прошу 180$, торг уместен
-
Спасибо огромное!)