UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет! Офф-топ! Ребят, собрался силами посмотреть ведьмака, до этого прочитал 4 книги, пока остановился. Подскажите, наловлю спойлеров из сериала по сюжету? Или там захватываются не все книги? Заранее спасибо за ответ.
-
И да, спасибо большое за ответы!)
-
Ой, да я первого прошёл, а потом все, потом "пунктик в голове" сыграл. Решил пока книги не прочитаю, во 2го играть не буду, дальше также и с 3м хд куплен уже как 3 года, но не играется 😁
-
Должен пройти третьего)
-
Не обов'язково для того, щоб хтось тут підтверджував чи спростовував слухи в інтернеті)
-
Опять же, некоторые отсылки есть. Но в целом да. Короче оно все разное совсем) поэтому можешь смело врываться
-
Игры они тоже обошли? Проходил только первого)
-
Такая программа правда есть , например меканикал инжинер может подаваться через 3 месяца уже , но англ все равно нужен , просто профессия дает очень много баллов , и как правильно на эти профессии без англа не попасть
-
Для того щоб допомагати один одному, ділитись інформацією і відповідати на різні питання різних людей так?) думаю не складно просто відписати «ні такої програми не існує»)
-
Це один раз здається. По-друге ви просто загубите бали)
-
Здати тест не проблема просто це час і гроші)
-
Ну тут навіть ви самі вже написали "Висококваліфікована робота". На таку роботу в будь-якому випадку потрібне знання мови. А якщо мову знаєте на тому рівні, щоб працювати на висококваліфікованій роботі - то і сдати тест не є проблемою :)
-
Я тому і питаю бо десь бачив що на висококваліфіковану роботу тест здавати не треба оскільки логіка така що без англійської просто не візьмуть на таку роботу, тому і не вимагають тест, але не знаю на скільки це правда
-
Доброго дня, здається кімната в 3 кімнатному будинку, 760 плюс комунальні +-100-120, за деталями в приватні
-
Здравствуйте, искала информацию, но так и не нашла. Кто-нибудь знает часы работы автобусов и ситрэин? Во сколько, например, последний рейс или они круглосуточно ездят? Спасибо))
-
Вам потрібно надати документ з банку, що підтверджує вашу адресу - його дають при відкритті рахунку. Запросіть його в банку, якщо не дали. Але контракт на оренду теж має підійти
-
Просто вбийте в гугл назву банку та англійською питання як змінити адресу - буде повна інструкція)
-
Це дуже полегшить моє життя, дякую))
-
Все что можно сказать - очень плохо 😂
-
Я вроде смотрела на их сайте, но видимо упустила что-то) Просто интересно стало как они вообще работают
20 Jan 2023, 19:11
175498/373243
3 minutes ago