UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можна змінити адресу онлайн, не треба нікуди ходити)
-
Коли робили картку ще не мали постійного житла, тому дали адресу готелю. Треба і туди тепер нову адресу давати. Чоловік який оформлював картки сказав просто на морозі дати адресу готелю і нічого нікому не пояснювати😂 але ми не змогли 😂
-
Скачайте приложение Calgary Transit и там вся инфа. Они не круглосуточные, некоторые автобусы ходят до 12, некоторые до 9 и т.д. Все зависит от автобуса )
-
Не смотри это говно вообще.
-
Якщо у вас вже є контракт, в мобільному додатку банку змініть адресу і покажіть їм у реджестрі разом з контрактом (те саме в мобільному застосунку вашого телефонного оператора).
-
Через який сайт краще брати білети ?
-
Таке є в Онтаріо. В Альберті я про таке не знаю.
-
Де брали білети ?
-
Дякую
-
Їду з України маю 2 вільних місця беремо передачі до 10 кг також можемо щось привести під замовлення пишіть в приватний чат дякую
-
Вводите в гугл напрямок з якого міста куди, вам висвітиться Google Flights і там написані назви авіакомпаній, заходите на їхні сайти та шукаєте.
-
Air Canada, LOT, West Jet, Lufthansa, Condor
-
Наприклад
-
Через сайти офіційних авіакомпаній
-
Я могу и тут пообсуждать людей, которые не способны готовить для себя элементарную еду 🗿
-
Дякую, зрозуміли
-
Вони таке просять якщо ви вказували що є доходи в Україні щоб визначити податкове резидентство
-
Доброго дня Таке питання, зробили нові акаунти в RBC банк, прийшов запит що їм потрібен український інн, в когось було таке? Просили український інн?
-
Доброго дня всім шукаєм однокімнатну квартиру на 1 листопада!! Бажано район Чінук!! Дякую
-
І які компанії цим займаються
20 Jan 2023, 19:11
175518/372815
12 minutes ago