UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Через який сайт краще брати білети ?
-
Таке є в Онтаріо. В Альберті я про таке не знаю.
-
Де брали білети ?
-
Дякую
-
Їду з України маю 2 вільних місця беремо передачі до 10 кг також можемо щось привести під замовлення пишіть в приватний чат дякую
-
Вводите в гугл напрямок з якого міста куди, вам висвітиться Google Flights і там написані назви авіакомпаній, заходите на їхні сайти та шукаєте.
-
Air Canada, LOT, West Jet, Lufthansa, Condor
-
Наприклад
-
Через сайти офіційних авіакомпаній
-
Я могу и тут пообсуждать людей, которые не способны готовить для себя элементарную еду 🗿
-
Дякую, зрозуміли
-
Вони таке просять якщо ви вказували що є доходи в Україні щоб визначити податкове резидентство
-
Доброго дня Таке питання, зробили нові акаунти в RBC банк, прийшов запит що їм потрібен український інн, в когось було таке? Просили український інн?
-
Доброго дня всім шукаєм однокімнатну квартиру на 1 листопада!! Бажано район Чінук!! Дякую
-
І які компанії цим займаються
-
Може хтось знає є доставка з Польщі в Канаду ?
-
Ну тут це вже має місце і сенс
-
Хз давно не ходил, было 14$(днём) или 7 $ после 5 вечера до 8 вечера
-
У зв'язку з переїздом продаємо стіл.Стан добрий. Діаметр 106 см -100$. Нова водонепроникна скатертина у подарунок. Також безкоштовно віддаємо невеличкий столік з колесиками (розмір 50*60*85). Самовивіз. Greenview Dr NE.
-
З 1 жовтня здається кімната $850, район Parkdale, до центру 10 хв на автобусі. З 15 жовтня здається кімната в районі Bowness, $800. Всі кімнати в бейсменті, кухня, зал, туалет, пралки спільні. Ціни включають все. Пишіть в особисті якщо цікавить. Також є можливість підробітку на будівництві.
20 Jan 2023, 19:11
175523/372553
13 minutes ago