UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ні, це покращує його якість в двічі, перефразуйете питання, купив болгарський чи румунський, всім байдуже, ніяк не впливає)
-
Ну вот как это может вредить?)) все равно лететь по укр паспорту, потому что вам нужно получить ВП в аэропорту
-
Ну наче ж чат створений для того щоб інфою ділитися. Сенс від чату, якщо інфа перекручена чи неправдива?
-
В хлопця паспорт і України і країни Євросоюзу чи це не шкодить переліту ?
-
Наче хтось змушує)
-
Ну я живу сейчас в отеле, а перезжаю через две недели А машина уже есть
-
А нащо це якщо їх зараз просто обмінюють?
-
В Ред Дiрi, шукаю роботу та житло. Можливо кiмнату. Щойно прибув. 19 рокiв. Мову дещо знаю. Потребую допомоги, хочаб поради. Дякую.
-
Никакой грубости в вашу сторону не было. Если вы так реагируете на шутки - то это ваша проблема)
-
Я бачила грубість тільки в моб сторону
-
Вам ответили, а вы еще грубите в ответ))
-
У вас все добре ?
-
З чого ви взяли що це румунський
-
Це взагалі частина людської натури перекручувати і додумувати Сенс від чату в спілкуванні і обміні інформацією, її достовірність це дуже еластична річ Я б радив все самому перевіряти або брати з надійних джерел
-
По договору аренды можно на будущий адрес сразу оформить, получите временные права и на них страховку оформить
-
Так
-
В Калгарі просто обмінюють права без здачі тестів?
-
Доброго дня! Таке питання, хтось приїжджав з дітками 6 років, це перший класс? Як діточки адаптувалися до англійської мови? Їм допомагають у школі, можливо є окремий класс для новоприбулих? Буду дуже вдячна за любий комент 🙏
-
І вона місяць як раз йти буде
-
Сьогодні якесь загострення в понеділок чи знову Марс в якомусь метрограді?) Шановні, будьте добріші
20 Jan 2023, 19:11
175655/372645
27 minutes ago