UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та в жопу эти шатлы
-
Три раза в год, по моему. Поезда да, часто случается что какие-то отрезки закрыты. Но шаттлы же ходят между станциями в таком случае.
-
Или же было, что неделю поезда вообще дибильно ходили и приходилось опаздывать
-
Я так сделала, но все равно они (автобусы), как я поняла, меняют эти расписания постоянно, то я вечно опозадываю на работу
-
Идея хорошая, но трудновыполнимая.
-
Ок. Дякую за роз'яснення.
-
А как насчет автобусов в выходные ? Я уже молчу про праздники
-
С другой стороны, можно сначала найти работу - а потом и жилье недалеко.
-
Просто тебе с работой повезло, а другим нужно две пересадки делать и ехать 1.5 часа, а на машине 25 минут.
-
www.alberta. ca/residential-tenancies ось є про це все тут
-
Тому коли ви заїжджаєте, то оформлюєте страховку на це, і у разі потопу/пожежі і т.д., це має покрити страхова.
-
Мене такий пункт насторожує: the Landlord/Agent shall not be liable for any damage to any property caused by steam, water, rain or snow which may leak into or issue from any part of the Building or from the water sprinkler, drainage pipes or plumbing or electrical works on the Building or for any damage caused by or attributable to the condition or arrangement of any electrical or other wiring or for any damage caused by anything either done or omitted by any other tenants of the Building. It is the responsibility of the Tenants to supply personal household and contents insurance. The Landlord/Agent is not responsible for damages, inconvenience or fumigation costs due to insect infestation.
-
Якщо це було у житлі, коли заїхали
-
ну насільки я знаю, то лендлорд несе відповідальність, якщо не по вашій вині зламається щось з техніки (холодильник, плита і тд), то він має це міняти/ремонтувати
-
Вона ще переросте...
-
Друзі привіт! Є питаннячко... Ми з чоловіком провтикали пройти медкомісію🤦🏼♀️, яку необхідно пройти протягом 3х місяців, з моменту в'їзду до Канади. У нас залишилось 4 дні. Можливо хтось може підказати де її можна пройти як найшвидше?
-
Вітаю шановні. Хто підкаже наступну інфу. Договори оренди стандартні!? Ленлорд/агент не несуть ні за що відповідальності? Не так давно прилетіли, тому не дуже розбираємося ще.
-
Нормально жить🤷
-
а які обмеження у машин в Канаді?
-
дякую
20 Jan 2023, 19:11
176086/374730
8 minutes ago