UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
девчонки, кто-то уже стригся и красился? где волосы делали? и сколько вышло если не секрет. может кто-то поделиться 👉👈
-
Banff Collection by InnVest Hotels набирає працівників у 2 готелі в місті Банф, провінція Альберта - Royal Canadian Lodge та Charlton’s Banff. Вакансії: - Room Attendant - Houseperson Проживання надається від роботодавця, лише для працівників. Окрема кімната в квартирі на 2-3 людини. Оренда вираховується із зарплати. Резюме можна відправляти на електронну пошту за адресою [email protected]
-
добрий вечір усім! підкажіть хтось літав з іншої країни ЄС ніж ваша прописка, або та що надала захист? У нас німецькі документи, але летимо з польщі через Дублін. Безвізові дні мають бути, але всеодно хотілося б запитати
-
То такое окружение наверное у тебя было:-)
-
Я прекрасно владею польским, и все понимаю.
-
Sentry box
-
А где это счастье продаётся?
-
При оформленій візі видали Study Permit
-
Всім привіт ) Перебирала свої речі Назбиралось багато чого щоб хотіла продати Буду виставляти на інших сайтах, але можливо комусь сподобається щось з наших) Разом дешевше Речі розмір М-Л За додатковою інформацію в ЛС Речі від 10 до 20 доларів Вітрьовка найк 30$ Часи за 3-30$ Персті кераміка та срібло, за 3 50$ Сумка коуч 50$ Фіолетова 30$ Окуляри ті всі по 10$ Подушки за 4 - 30 доларів Вони 30 на 30 см Чоловіче взуття 50$
-
У меня ветка ситрейна буквально под домом. Вышла из здания - минута пешком - ситрейн До работы добираться что на машине, что на ситрейне - одинаково :) Не все в этой жизни подвязано под машину, прекрасно живу без нее и здесь, и в Украине Я просто умею общественным транспортом пользоваться, лол