UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Делала первый раз по этой инструкции, да. Где-то в начале июня. Как раз в чатах начали писать о том, что отменили письмо от соц работника, что очень порадовало :) Все проще, чем кажется. Для меньшей очереди можно поехать на NE, меня там приняли в течение 3-5 минут, и быстро все сделали. И сразу проездной тот же за 5.60$, а не за 39$ (я думала, что нет смысла рассчитывать на 5.60$)
-
Это сильно
-
дякую
-
Якщо в вас німецький захист і відповідна діюча посвідка, о безвіз призупиняється. Вас випустять без проблем.
-
Посмотрите в ютубе любое видео про вклейку куйот визы.
-
После того как продлите ворк пермит на его основании сможете продлить и визу, если нужно выезжать куда-то.
-
Доброго, шановне комьюніті. Підкажіть будь ласка, чи можливо українцям які приїхали по куает купити апартаменти в іпотеку із внесенням першого внеску? Чи є програми, які можуть допомогти в цьому питанні? Дякую за поради.
-
PC-версия Horizon: Forbidden West якобы выйдет в ближайшие 15 дней, согласно инсайдеру BillBil-Kun Полное издание игры для PS5 выйдет 6 октября, если верить японским магазинам
-
тут є гілка «домашні тварини», спитайте там)
-
Скажіть, будь ласка, чи треба перекладати справку і завіряти нотаріусом, дякую
-
Всім привіт ✋🏻 Шукаю кімнату. Готовий заселитись як можна швидше . Бюджет 1000$. Мені 23, англійська b1-b2 , в пошуку роботи. 📍надаю перевагу варіантам в даунтауні , або поряд із зупинками Сі-трейна.
-
Так, можна
-
Так звичайно
-
Жадні які! Дякую за свіжу інфу. На днях спробуємо заїхати в іншу фармацію, то відпишусь.
-
А там на сайте написано 12 с копейками плюс использованные киловатты кажется
-
Яка там у вас ціна вийшла фіксована?
-
Я там чекаю на TES 6
-
Это выйдет в стиме или я не правильно понял? 🗿
-
www.alberta.ca/victims-of-crime-assistance-program#jumplinks-1 Касательно компенсации
-
Безкоштовно, район NW Panorama Hills
20 Jan 2023, 19:11
176354/372037
about an hour ago