UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є така інформація, що український Моно злизан з канадського Нео. Тож кому ще треба вчитись)
-
Не має. В нас десь 540 ( без їжі) зі всіма субсидіями. Дівчата писали, що знаходили садок за 2500…
-
11ый класс (из 12ти) high school.
-
Ты не понимаешь За то с огородиками 🤌🏻
-
Погоди ка. Thunder? Тебе надо другую фотку😂
-
Яка ціна на садочки по Калгарі хтось в курсі ? Від і до? Безкоштовних я так розумію не має ?
-
Действительно. Йобана Канада
-
На фирму где я работаю ищут человека на позицию: Assembler, вечерняя смена, 20 в час на старт, знание английского обязательно, так как в смене работают только канадцы. Подробности в лс !
-
Всім доброго дня!Цікавить ,хто знає чи можна продовжити бенефіти по програмі Cuaet?
-
Причин досить багато... з основних - це комунікації, які при низьких температурах можуть замерзати + снігом не закурює так райони і т.п.
-
Я не просто обсираю. Я вчора цілий день намагався з банком це вирішити. В чаті підтримки, телефоном. Ходив у відділення. Банк розуміє проблему, визнаю абсурдність ситуації але розводить руками P.S. Мовного барʼєру у мене нема
-
Доброго ранку , порадьте будь ласка онлайн репетитора з англійської мови головне щоб був досвід підготовки до канадського мовного тесту.
-
Куда именно вы имеете ввиду, что нужно позвонить?
-
Назва така) от як хочеш знайти коли рахують на абакусі - питай ментальна арифметика
-
Привіт. Можливо хтось чув знає про школу танців в Калгарі. Шукаю партнера , який відчуває ритм 🎶 серцем та тілом. ( бачата, сальса .. ) Можливо ми знайдем один одного в творчості. Пишіть в особисті) Вдалого дня.
-
У мене запитання, чи можна отримати довідку про несудимість до приїзду в канаду? Чи ця довідка має expired date?
-
Супер, дуже вам вдячна)
-
Ессесно.
-
youtu.be/7mgu9mNZ8Hk?feature=shared
-
Тобто дивляться на дату коли відкрита категорія, а не на дату видачі посвідчення?
20 Jan 2023, 19:11
176664/373021
40 minutes ago