UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго ранку , порадьте будь ласка онлайн репетитора з англійської мови головне щоб був досвід підготовки до канадського мовного тесту.
-
Куда именно вы имеете ввиду, что нужно позвонить?
-
Назва така) от як хочеш знайти коли рахують на абакусі - питай ментальна арифметика
-
Привіт. Можливо хтось чув знає про школу танців в Калгарі. Шукаю партнера , який відчуває ритм 🎶 серцем та тілом. ( бачата, сальса .. ) Можливо ми знайдем один одного в творчості. Пишіть в особисті) Вдалого дня.
-
У мене запитання, чи можна отримати довідку про несудимість до приїзду в канаду? Чи ця довідка має expired date?
-
Супер, дуже вам вдячна)
-
Ессесно.
-
youtu.be/7mgu9mNZ8Hk?feature=shared
-
Тобто дивляться на дату коли відкрита категорія, а не на дату видачі посвідчення?
-
Хоча чекайте, в вас же категорія відкрита більше 10 років тому, це зазначено в нових правах. Тому це не для вас відео, вам і так поміняють на фулл.
-
Дякую)
-
Скинул видео инструкцию в лс
-
Але перевірте ліміти та можливість конвертації
-
В нас тільки ПБ, але, напевно, усіх типів
-
Доброго вечора. Таке питання, може хто стикався з цим. Мала права укр. з досвідом водіння 10 років, але рік назад їх загубила і довелось робити нові. Зараз в Канаді хочу замінити свої укр права. Так от, мені тепер будуть видавати канадські права дивлячись на те що у мене 1 рік досвіду водіння, чи у них є якась база де вона побачать, що досвід 10 років?
-
Calgary Job Fair October 05 from 3:00 pm - 6:00 pm Calgary Plaza Hotel & Conference Centre - 1316 33 St. NE
-
We are hiring! We are recruiting Drivers and a Program Coordinator to join our Research and Client Services Team! View the job descriptions and apply today. Calgary Food Bank ow.ly/I3j750PQiR4
-
Ну может есть нюансы типа дебетная только принимается и поэтому лучше иметь в запасе 2-3 разных банков карты.
-
Бабки не застрахованы, вы мол сами предоставили кому то данные.
-
И это тестовая транза, будь балик посолиднее и лимиты побольше - тютю, пилите гири Шура…
20 Jan 2023, 19:11
176675/372412
31 minutes ago