UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
От я тепер боюсь іти без кешу по машину. Просрати ще один день не хочеться на рівному місці
-
Щиро бажаю вам ніколи не стикатись у них із нестандартним питанням що потребує контакту із супортом) я просто ділюсь досвідом
-
Сьогодні знімав готівку з cibc депозит картки , пишеться ліміт 1к в день , заходжу в апку щоб підняти ліміт , не знайшов як, почав писати в сапорт , пишуть звоніть до банку, подзвонив чекав хвилин 15 у черзі , потім підняли ліміт ) В моно це робиться в 2 кліка
-
Ще нюанс чат відправляє на телефон, телефон відправляє в бранч. Вгадайте куди відправляє бранч ? )
-
Елементарно, iOS на 7ми дюймах, немає кнопки закрити документ , той шо terns and conditions, який підписати треба. Тупо документи відкрився і все, вийте чи повернутись не можливо
-
Продаж 2010 ford edge sel 272к пробігу active status Зимова резина, remote start, підігрів сидинь, панорама. Двигун, коробка працють без нарікань чи лівих шумів, стан кузова середній 6500$ детальніше в особисті
-
Я знаю що таке комплайенс тут не про це. Я не прошу підняти ліміти до десятків тисяч. Попросив підняти на суму рента. Надав документи. Самі співробітниці погодились що це тупо, але нічого зробити не можуть
-
Багів нарахували з десяток, а користуємось 10 днів. Підказки не інформативні. І стосовно нового клієнта я можу зрозуміти в рамках кредитних грошей. Ніяк не своїх власних ,покладених на рахунок 4 дні тому
-
З 1 листопада,пропонуємо чудову квартиру 2 кімнати,2 ванни,сушарка та пралка в найкращому домі Олівер! Р-Н Даунтаун.В квартирі можемо залишити диван, товари для кухні та пропонуємо ліжко (ІКЕА) та матрас (ІКЕА) Queen size за 300дол.В домі є джим , лайдж, ігрова з більярдом, патіо та зона для вигулу тварин . Оплата 2640. Деталі в ПП
-
Софт не гімно. Нормально працює весь час. Може ще не звикли? Ліміти нажаль тільки через деякій час можна змінити. Вм доя них новий клієнт. Але тут є інші варіанти оплати як money order. Спитайте лендлорда що його влаштує замість переводу. Можливо і вам так безпечніше
-
Нажаль в RBC не можна