UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@showalook
-
Мама на кассу подходила в Сопоте спрашивала
-
Поняла…если б еще и поезд был прямой…так то говорят выкупать все купе
-
Та то ж я так😁
-
Людоньки , можливо у когось є, а можливо знає де взяти, або попадеться десь на очі - дайте будь ласка знати
-
Що таке чушь ?) Людині пряма дорога до консультанта, такий варіант можливий, але ризики є. Про це багато говорять останнім часом..
-
Я дала информацию с ОФИЦИАЛЬНОГО источника. Если какие-то офицеры приняли и такую работу, не значит, что у других могут принять, так же как и некоторые не все документы добавляют и проходит. Но есть официальный источник, на котором это все расписано и говорить о том, что я несу чушь само и есть чушью.
-
Там ниже цены
-
Добрый вечер. Кто нибудь пользуется услугами Zenbase? Пришло письмо от авеню ливинг, что эта компания предлагает платежи за аренду разделить на два раза.
-
Правила
-
Я про те, що на сайті написано, якщо ви робите запит на довідку то треба відправляти оригінал паспорту? А якщо вам просто завірити, то копії Не знаю скільки це часу займає, але на сайті теж написано що якщо ви хочете пришвидшити отримання довідки, то вкладайте вже витягнуту електронно
-
Не сперечайтеся, вам людина правду каже. Є таке, можете у Міллер запитати про 30 год і парт тайм