UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У меня renewal only говорит агент Shaw.
-
Знайшов повідомлення у фб Карлін: Я шукаю особистого медичного працівника, який допоможе мені. Перш ніж ми заглибимося в деталі роботи, розповім трохи про себе: Мені 41 рік, я професіонал і веду свій бізнес із дому. Я "склянка наполовину повна", позитивна людина з прекрасною сім'єю і чудовою компанією друзів. Три роки тому я потрапив в аварію на велосипеді, внаслідок якої, на жаль, мене паралізувало нижче грудей. Я добре володію руками, але обмежено володію ними. Як ви можете собі уявити, багато повсякденних життєвих завдань зараз або неможливо виконати самостійно, або просто забирають багато часу і розчаровують, тому тепер мені потрібна допомога з ними. Мій дім складається з мене, мого партнера і трьох наших дітей віком 14, 12 і 4 років. Ще в нас є милий кіт на ім'я Джаспер і мій службовий собака Лінен. Вона моя маленька собачка-супергерой і всюди ходить зі мною. Повірте, вона напевно розтопить ваше серце! 🙂 🙂 Гаразд, годі про мене; тепер про мою ідеальну людину (людей) для цієї роботи і найдрібніші деталі: я шукаю когось P/T, хто зможе допомогти мені з моїми потребами в особистому догляді. Зазвичай мені потрібен хтось із 7:30 до 10:30 з понеділка по п'ятницю. Однак позиція є гнучкою, якщо ви віддаєте перевагу більшим/меншим годинам. Погодинна оплата починається від 24 доларів на годину. Якщо цікаво напишіть мені в особисті дам ссилку на фб
-
Ні, боженька накаже
-
Кумарит такое 🤌🏻 В мелких городках украины интернет лучше, чем в Канаде? Ни за что бы не поверила Треш какой-то Классно киберпанк скачала
-
Нужно просто ждать, наверное у них что-то сломалось.
-
Не подскажете, а что с ним делать, если пропал? Я смотрю, что ровно месяц назад я подключала интернет как раз. Счет заново пополнила еще несколько дней назад, то есть там плюс Не понимаю в чем дело
-
Один раз, но пару месяцев назад.
-
Бедный мужик:-(
-
Где же еще такой хренью можно страдать, лол
-
Хотелось поиграть во что-то неделю назад За то создала там мужика и подселили к нему трех девок, каждая из которых ему родила
-
..это Герои 3
-
Краща гра в світі
-
Да это просто шутка:-0
-
Классика
-
Ахвхаххв Я вроде не скрывала
-
О, Симс 4. Теперь точно, ты девочка:-)