UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну так 3 проекція перспектива і тіні
-
Мене спочатку з 1 курсу поперли, бо я математика послав на 3 літери. Але я перевівся на зарядку на 3 курс потім, кєк
-
Так ты и так строишь 3 проекции. Только без теней
-
Нє, в тебе є 2 проекції, будуєш третю та перспективу з тінями. Це саме креслення)
-
Самое смешное, что меня чуть не выгнали из Кпи за то, что я не сдал экологию
-
Это уже творчество)
-
Теф
-
Кєк. Ну у нас будинки були, але теж приємного мало. Особливо коли треба накреслити перспективу та побудувати тіні.
-
А на якому факультеті в кпі вчився?)
-
Я до того в лицеї КПІ вчивсчя, то там один клас з компами з 5 диймовим приводом був. Мені той кончений більярд, написаний в Бейсіку, відбив все бажання програмувати на усе життя
-
На жаль, це торкнулося усіх українців, але це не дає права казати що афганці чи сирійці не біженці, а просто привід підвищити статус Канади
-
Вручную это само собой. Гидронасос в разрезе от руки это нечто
-
Доброе. Хай буде так. Але я добре знаю про війну в Україні
-
ФЕА) нам теж паскаль викладали)))
-
Я коли на архітектурному вчився, до до 3 курси ми креслення усі вручну робили.
-
Ну і люди забувають, що афганці (як і сирійці) 99% до своєі країни вже ніколи не зможуть повернутися. Наші ж он вже часто пишуть, «якщо злітаю в Україну на тиждень-другий», «вирішили повернутися» і тд. Тому це взагалі в порівняння не стає
-
Я на первом курсе еще в автокад линию скриптом писал 😂
-
А ти на якому факу? Нам ще викладали Паскаль, та писали ми екзамени на листочку.
-
Я хочу сказати, що ви не достатньо розумієте сенс конфлікт в Афганістані і судите про них так само зверхньо, як середньостатистичний американець чи европеець з пересічного міста, який дізнався про те що є така Україна, і йде війна з рашкою у 2022 році
-
Точно
20 Jan 2023, 19:11
1773/371991
less than a minute ago