UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подякував🤝
-
Я телефонував по контактам які надали в аєропорту , 5 клінік, всі за гроші, від 100$ і вище
-
Добрий день. На сдачу крові теж потрібно записуватись чи walk-in? Рентген знімок роблять безкоштовно?
-
В Гугл картах пишете registry, и выбираете ближайшее к вам
-
Продам infinity g35x 2007 Состояние на фото. Пробег 302000.Адаптивный круиз,камера,навигация,подогревы и много чего. Цена 5000 торг
-
Boardwalk, Main Street
-
1127 17 Ave SW, Calgary, AB T2T 0B6
-
Добрий ранок ! Можу віддати невеликий диванчик , шкіряний , зеленого кольору. Можливо кому знадобиться . Бажано забрати сьогодні ,завтра ,потім винесуть на двір . Подробиці в особисті.
-
6336 114 Ave SE FedEx 19$ в час
-
😂😂💪🏻
-
Вы пару помогите найти пожалуйста 😂
-
Доброго! Чи хтось з машиною планує в наступні вихідні поїхати в банф на день? Ми з чоловіком шукаємо когось, хто нас може забрати з собою (туди і назад) за плату
-
Доброго! Чи хтось з машиною планує в наступні вихідні поїхати в банф на день? Ми з чоловіком шукаємо когось, хто нас може забрати з собою (туди і назад) за плату
-
-
Я б сразу пришел
-
Дякую вам за відгуки
-
Дякую!
-
Амстер, Париж. Билеты лучше в Гугле и непосредственно у перевозчиков/авиакомпаний.
-
Всім привіт) Планую переліт до Калгарі. Зараз в Брюселі. Можливо хтось підскаже, звідки найкраще летіти і де шукати квитки?
-
Фото, пробіг, інше. Читаємо правила
20 Jan 2023, 19:11
178034/372056
45 minutes ago