UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можу декілька упаковок так віддати
-
Украинская тоже не фонтан периодически
-
Тикніть мене в пост, я його додам в піни
-
-
Хочете аби дитина спілкувалася вільно на різних мовах але… 🙉Ви не завжди розумієте мовлення дитини ( каша у роті) 🙈Дитина замінює звуки рідної мови, звуками іншої мови? 🙊не правильно вимовляє «ш», «ж», «л», «р» Я впевнена, що батьки докладають багато зусиль, аби розвивати мовлення дитини, але у таких випадках вам потрібна професійна підтримка логопеда❗️ 👩🏫Ми з командою кваліфікованих спеціалістів допомагаємо батькам та їх дітям: 🗣️Зберегти рідну мову. 👅Ставимо звуки. ⭐️Вчимо налагоджувати якісну комунікацію. 🎯 Методики, які ми використовуємо розраховані для навчання дітей, які живуть у багатомовному середовищі, тому, навчання у нас більш ефективне, ніж у звичайних логопедів 💌напишіть мені слово «діагностика» і отримайте користь вже після першого заняття📚 📲Контакти для звʼязку телеграм: @Logo_novator інстаграм: logo.novator
-
Ну, если читать только свои, украинские, можно сложить в голове картину, довольно далёкую от реальности, на самом деле. Сейчас я конкретно о войне, а не о "наш Ванкувер". Если человек не сумеет отфильтровывать информацию, анализировать ее и делать выводы - виновата не журналистика, мне кажется:-)
-
Дякую !
-
Вітання. Шукаю теплий сухий гараж \ паркінг місце на одну машину. Машину просто треба залишити до весни. З листопада до травня. Район взагалі не важливий. Якщо щось є напишіть будь ласка у приватні ціни та умови