UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не зовсім зрозуміло питання. Ви можете їхати в будь яку провінцію та місто Канади. Але ворк перміт ви отримуєте в першому аеропорті Канади. Якщо прямий до Калгарі, то в Калгарі. Якщо пересадка в Торонто (а кінцева Калгарі), то в Торонто в аеропорту
-
Хочете аби дитина спілкувалася вільно на різних мовах але… 🙉Ви не завжди розумієте мовлення дитини ( каша у роті) 🙈Дитина замінює звуки рідної мови, звуками іншої мови? 🙊не правильно вимовляє «ш», «ж», «л», «р» Я впевнена, що батьки докладають багато зусиль, аби розвивати мовлення дитини, але у таких випадках вам потрібна професійна підтримка логопеда❗️ 👩🏫Ми з командою кваліфікованих спеціалістів допомагаємо батькам та їх дітям: 🗣️Зберегти рідну мову. 👅Ставимо звуки. ⭐️Вчимо налагоджувати якісну комунікацію. 🎯 Методики, які ми використовуємо розраховані для навчання дітей, які живуть у багатомовному середовищі, тому, навчання у нас більш ефективне, ніж у звичайних логопедів 💌напишіть мені слово «діагностика» і отримайте користь вже після першого заняття📚 📲Контакти для звʼязку телеграм: @Logo_novator інстаграм: logo.novator
-
Не обязательный документ только лишний гемор с ним
-
Так, можна лише свідоцтва про народження та якщо у шлюбі - свідоцтва про шлюб і т.д.
-
Ну, если читать только свои, украинские, можно сложить в голове картину, довольно далёкую от реальности, на самом деле. Сейчас я конкретно о войне, а не о "наш Ванкувер". Если человек не сумеет отфильтровывать информацию, анализировать ее и делать выводы - виновата не журналистика, мне кажется:-)
-
Побачила, але це здається опціонально?
-
Дякую !
-
Вітання. Шукаю теплий сухий гараж \ паркінг місце на одну машину. Машину просто треба залишити до весни. З листопада до травня. Район взагалі не важливий. Якщо щось є напишіть будь ласка у приватні ціни та умови
-
Питання не до журналістики більше, а до того, що люди кацапські сайти/чати і так далі по списку досі читають.
-
Я ні з ким ні про що дискутувати не хоче, просто кажу, що мені це не зрозуміло в умовах війни з ними. Це навіть не про цей окремий випадок, а взагалі, про сукупність такого.
-
Та ну, можна ж фільтрувати, наш Ванкувер, дуже підозріла назва 😂 кинули б оригінал
-
Я эту же новость видел в нескольких англ ресурсах. Не обязательно это сразу характеризует человека imho
-
Где всплыло, там и прочитали ?
-
Дякую Ірина та Анастасія) бо тільки вчора забрали переклади, не хочеться ще додатково паспорт нести
-
Я виключно про те що люди таке досі читають, не про війну взагалі, і не про журналістику, просто про те що у людей в голові, що вони пасуться на таких чатах, сайтах. У мене це викликає запитання знову і знову просто
-
Об этой, если что. Или об аспекте, что он будет результатом слияния нескольких реестров например.
-
О вопросах этики В Україні запрацює Е-реєстр військовозобов'язаних (с жовтня) Вот почему даже об обратной стороной этой медали я узнаю не от наших официальных сми?
-
Дуже дякую
-
Мне тоже не понятны многие вещи, которые в условиях войны происходят, но если бы я их поднимал меня бы обозвали как минимум не патриотом, если не сепаратистом.
-
Если читать только нашу - то потерь нет, ракеты закончились в прошлом марте, а вообще мы уже в мае кушали шашлыки в Крыму
20 Jan 2023, 19:11
178331/377308
18 minutes ago