UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І винесли за 1-2 хв
-
Ідіть в еппл стор і через хвилину принесуть що Ви хочете
-
В этой стране у всех равные права. Дискриминация по языковому признаку запрещена. Вы тоже находясь в Канаде ни на Французком, ни на Английском не общаетесь постоянно. И что теперь? Вас начинать за это травить?
-
Ну скорее всего первую партию поставленных телефонов уже разобрали. Он не предзаказывал.
-
Может он предзаказывал, мне пишет в АПЛ сторе , что доставка 17 ноября, в магазине не доступно
-
Здравствуйте! Если кому-то необходимо отправить деньги в Украину могу обменять грн на канадский доллары. Перевод с карты привата на карту привата. Только личная встреча. Писать в личку.
-
Да нет же, коллега с работы взял недавно. Пришел в молл в эппл-стор и купил🤷
-
Окрім того що сайт кацапський, більше ніяк не відноситься
-
Чекаю коли ж мені таки напишуть про какую разніцу і про 0
-
До педіатра щоб потрапити спершу треба звернутись до сімейного, і тільки у випадку якихось серйозних проблем він дає направлення до педіатра.
-
Пробуйте сейчас. У нас тоже с пятницы не проходила заявка, а сегодня утром всё получилось
-
Вітаю.Нас двоє хлопців,шукаємо ще двох(хлопців/дівчат), щоб разом орендувати великий хороший будинок,з окремими кімнатами та чудовими умовами. Переписка в приват.
-
Друзі порекомендуйте будьласка контакт (автомобільну страхову компанію) з України, де можна отримати довідку про стаж водіння тощо. З інших установ довідки вже є, перекладені, та нотаріально завірені, а от зі страховою не має зв'язку. Дякую.
-
Я і не посилалась на «if applicable”, в мене була інша логіка і я не стверджую що вона прям сто процентів правильна. Дякую що шерите свою думку та досвід.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста хорошего детского педиатра , желательно район SW, ближе к Downtown., благодарю!
-
Так а куди його додавати якщо нема відповідного розділу 🙄
-
Пока нигде как понимаю, ну точнее купить можно , но приедет он вам позже
-
Просто поверніть)
-
80доларів. Нове. Не підійшов розмір
-
В маркетмоллі у @Vlada_Slizko без проблем є
20 Jan 2023, 19:11
178398/371892