UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так спробуйте його
-
Доброго дня! Терміново шукаємо житло на 1 місяць, чоловік і дружина. Чекаємо поки звільниться наше житло і потрібно буквально на місяць кімната/хостел/підселитися до когось. Чи міг би хтось порадити варіанти? Буду дуже вдячна. Обоє працюємо, без тварин/дітей/шкідливих звичок
-
Дякую
-
Він вам сказав що вам віза не потрібна з візою в Канаду!? Чи написав що йому нічого не зрозуміло і парьтесь самі зі своїми проблемами!?
-
По їх документації віза та квитки на літак надають можливість транзиту А по факту є велике але...
-
Усім привіт, друзі. Мене звати Павло і я Автомеханік з 11-ти річним стажем та ще більшим досвідом роботи у цій сфері. Продовжую цю справу за спеціальністю Automotive technician і в Калгарі. Надаю якісну допомогу в виборі та придбанні авто, діагностика на виїзді, огляд при купівлі, рекомендації по ремонту та зокрема сам ремонт на СТО де працюю, або дам рекомендації з пошуку місця на ваш бюджет. (Я маю усі необхідні інструменти, засоби діагностування помилок по авто та навички, які допомагають мені якісно оглянути авто). Можлива допомога з insurance inspection.(Огляд та інспекція для страхової). З приводу огляду, діагностики, допомоги в пошуку та купівлі авто пишіть в особисті, або телефонуйте. 437-230-3864 Павло. 050 706 89 29 (Телеграм,Вайбер) t.me/+380507068929
-
Допоможіть знайти роботу в готелях Калгарі на прибирання