UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю громадо. Може в кого є контакти в компанії Шоу. Потрібно інтернет підключити.
-
Нужен дельный совет ) Находимся в Калгари .Через неделю у Йорка истекают сроки прививок , нам сказал наш ветеринар что их нужно просто каждый год продлевать ..Кто сталкивался с такой ситуацией? Очень буду благодарна за совет ❤️
-
Хто шукає швидкий інтернет, рекомендую звернутись до цієї людини. Подзвонив йому в обід, ввечері вже з інтернетом. Його вже вище рекомендували, але він скинув оновлений прайс. Користуйтесь.
-
Привет 📤 Ищем квартиру, комнату, дом, бейсмент Бюджет до 2.3$ Даунтаун +-5-10 км Пара девушка, мужчина Работаем
-
Продам теплу натуральну дублянку в гарному стані. Капюшон відстібається .Розмір s,xs. Вона дуже тепла. Може комусь потрібно. 150$ і чоловіча куртка зимова розміра xxs. Вона чоловіча ,але носила я її пару разів 😂
-
Працьовита і весела
-
Чи є робота на складах для дівчини?
-
В долораме набор отвёртка и куча насадок 4.75 стоит) в доме пригодится
-
Друзі, на продаж чудовий корпус ПК + БЖ на 700w. Купував майже рік тому, але зовсім не користувався, бо доїхав таки мій ноут і всі потреби закривав на ноуті. Тож - стан like new, дуже якісний корпус з додатковим охолодженням та якісний й потужний БЖ в ньому. Ціна комплекту 130 cad. Даунтаун, Кірбі.
-
Кто может поменять виндовс и заменить термопасту ?
-
А то с этой работой весь движ пропустил
-
Блэ. Срач за наш Ванкувер все, или я еще успеваю?😂
-
Встигаєш, встигаєш
-
Я в офис ходил, взял там девайс и подключили
-
Grafyte is where I trust. Join and see the good news. I am a happy earner . Grafyte is my favourite. I love them and I am proud of them http://grafyte-trades.com/?ref=Grousei
-
Для реєстрації в школу у вас має бути постійне місце проживання
-
Чи підійде робота в макдоналсі на пр? Може хто знає
-
Заповнюєте форму на сайті school engage, чекаєте запрошення на тест в головний офіс cbe, там визначать в яку школу підуть діти (по місцю проживання і наявності місць).
-
🙋🏻♂️.
-
Подскажите пожалуйста, это стандартное условие в канаде при аренде жилья?
20 Jan 2023, 19:11
178519/372205
25 minutes ago