UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
та де ж власним, як жінка всім займалась.
-
це точно не звичайні білети економ класу, бо в них лише один багаж входить до вартості. розпитайте жінку, будь ласка, що за знижки такі в тій компанії з Америки.
-
Дякую за вашу відповідь Будемо шукати )
-
Якщо правильно розумію. То це не знижки, а гуманітарні квитки, завдяки яким можна брати не одну валізу на 23 кг, а дві. Ми купували такі квитки в червні на жовтень. На сім'ю з п'яти чоловік вартість квитка в середньому склала 700 доларів.
-
так тоді це не звичайні квитки, шановний. і якщо вам пощастило придбати такі квитки, то не треба писати що зазвичай можна за 700 доларів літаками Старальянсу долетіти.
-
Якщо так, то все зрозуміло тоді.
-
Ось тут ви влізли зі своїми гуманітарними квитками. Я писав, про звичайні квитки.
-
Я писав про звичайну практику про вартість. Ви написали про свою окрему практику навіть нерозуміючи, що у вас були незвичайні квитки.
-
Ви нападаєте на мене безпідставно. Це теж звичайні квитки, просто через правильні, канали (організації) якщо це можна так назвати. В чому Ваша злість? Моя окрема практика чим відрізняється? Тим що я (моя дружина) знайшла як буде вигідніше? Я гадаю що це називається оплатою за витрачений час на пошуки! Як каже один мій попередній роботодавець, Зекономлені кошти , це зароблені кошти. Пропоную закрити дану тему. Я не мав на думці когось образити чи щось подібне. Написав наш досвід. Думаю гілка для цього і створена, щоб люди ділилися досвідом та інформацією. Можливо комусь вона стане в нагоді.
-
Доброї ночі! На жаль в цю групу не можна відправляти посилання на інші канали (правилами групи). Якщо Вам цікаво і актуально, в особисті повідомлення , відправлю і сайт ,і посилання на групу. Дякую за увагу!
-
де подробиці тоді? де сайт на якому можна купити за 700 доларів? окрім "хто шукає той завжди знайде" від вас подробиць не отримали тут в чаті. В мене знайома за 10 доларів прилетіла з Польщі коли декілька евакуаційних рейсів. Так я ж не пишу про це в коментарях, де пишуть що білети дорогі.