UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Открываете веб сайт компаний которые предлагают инет, там цифры есть, а чтобы все детали обсудить- звоните
-
www.facebook.com/KoshcheevMariia?mibextid=LQQJ4d
-
45 cad
-
Де можна уточнити, яку суму платити за місяць і за підключення теж оплачували ?
-
Не всі фірми покривають все місто Десь будуть одні, але може не бути інших і навпаки
-
Це від району залежить ?
-
Раджу Moby якщо обслуговують у вас
-
Теж цікавить, дайте знати будь-ласка, якщо вам пощастить!
-
Добрий вечір, таке питання, які авіакомпанії перевозять котиків з Торонто в Калгарі як купувати білет і як платити за білет
-
Добрий вечір, підкажіть якого краще підключити провайдер домашнього інтернету
-
Продам air fryer 30$. Згублена підставка(приклад на останньому фото) . Downtown West
-
Продам диван в хорошому стані не розкладається запрошую в приват за більш детальною інформацією. Ціна / 100$ Забрати особисто, без доставки! Локація SW
-
Добрий день. Mazda 3s 2008 у продажі. Передній привід, двигун 2 літри, механіка що робить машину надійнішою та економічнішою. Дуже економічна 5,5-6 літри по трасі та 7,5-8,5 літрів містом. Немає ніяких механічних проблем. Пробіг 234,000 км. По всім питанням звертайтеся у телеграм. $6,700
-
Шукаю будь-яку роботу. Є досвід роботи в готелях і ресторанах на різних позиціях. І в магазинах одягу, на позиції менеджер візуалізатор.
-
Ну я не понимаю, как штамп не ставят, если вы проходите границу) но может быть, я такого не встречала)
-
все разное количество дней жили и на разных условиях. если штамп на выезде не поставят, то не стоит переживать.
-
Відкриваєте табло прильоту Калгарі (або іншого канадського міста ) і дивитися з яких європейських міст є вильоти та якими авіакомпаніями. Париж, Ліссабон, Франкфурт... Я для пошуку найдещевших авіаквитків пошуковик Google, розділ "Авіарейси". Далі обираю дату з найдешевшими квитками, а потім дивлюся в розрізі авіакомпаній. Квитки купую за наявності на сайті авіакомпанії.
-
Привіт, може хтось, будь ласка, порадити репетитора з англійської онлайн?)
-
Дякую дуже
-
Ну я жила в Германии и поставили вылет и была проездом в Европе и так же ставили въезд/выезд.
20 Jan 2023, 19:11
178970/371630
31 minutes ago