UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут в чаті досвіду дуже багато написано. Якщо перечитати, то з вашим літературним талантом можна написати книгу для мандрівників.
-
А в bill что написано ?
-
можу помилятись, але думаю він не підійде, адже навіть тут ви не можете просто піти і зробити, треба все через іміграційних лікарів
-
Я просто не поняла за что сегодня сняли 120 долларов вместо 40
-
Дуже дякую, зрозуміла
-
Звичайний, в держ лікарні
-
Вчера отказался от кудо. Зайти в кабинет 2 месяца не могу
-
Подскажите пожалуйста, есть ли украино/ русско говорящие сотрудники в Кудо?
-
"Пруф ілі нєбила?" (с) Ю. фокс
-
Зараз вже не знайду :/
-
І доречі в Альберті він безкоштовний)
-
Технически если получать права альберты, то нужно все равно что-то с укр делать - Альберта запрещает иметь больше одного вод. удостоверения
-
ну то просто прикол в том, что пару месяцев назад в интернетах ходила байка, шо они на концерт собрались туда и типа даже тату сделали. но то какбе был вброс. и тату они делают всех стран, в которых были на концетрах хд и есть интервью где солист говорит о том шо жалеет шо ее сделал. и да, мне нравится группа и я запарился :D
-
Пишіть сюди, гадаю всім буде цікаво
-
Їх багато різних і на сайті все розписано. Для старту ок visa gold, бо вона безкоштовна і має норм бенефіти, в тому числі страхування рентовочних машин
-
Які ціни?
-
Так, звичайно всі витрати повʼязані з вашою діяльністю ви будете списувати, та платити податок з чистого доходу
-
А витрати ФОПа можна буде вирахувати тут в Канаді? Хотя в Україні це не робиться. І в принципі якщо в мене є якийсь доп дохід, я можу його спокійно направляти на банківський рахунок в Канаді, і потім це все в декларації вказати і оплатити?
-
Так, до кінці квітня маєте заплатити
-
Дякую за інформацію, і сплачувати податок за ФОП потрібно самому в квітні, коли я буду подавати декларацію?
20 Jan 2023, 19:11
179178/376180
13 minutes ago