UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам за 25$ Абсолютно новое состояние. Продаем по ненадобности. Переехали в квартиру в которой больше шкафов.
-
I am looking for a pair or a group who can perform a Ukrainian dance during the 2023 Evergreen Multicultural Festival hosted by the Calgary Evergreen Community Association on Saturday, October 28. The event is from 4:30-7:00pm. I would like to have a 3 to 5-minute performance. There will be a little honorarium of $150. If you know any Ukrainians who can benefit this event, feel free to connect the with Sherrisa Celis | 403.629.4604 | scelis@ccisab.ca
-
все вірно. потім форму відправляли факсом за вказаним номером- так швидше ніж поштою з вкладеним конвертом.
-
Добрий день! Шукаю кiмнату для себе десь на SE. Дякую за увагу 🧡
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, тільки приїхали до Калгарі, подали заявку на health card, в дитини 7 років флюс зʼявився, чи є можливість потрапити до дантиста? Можливо за гроші, але не дуже великі? Можливо хтось був в такій ситуації, буду вдячна за поради
-
Так, коли вам прийде health card, там буде форма разом з нею на отримання бенефітів.
-
Не вигідно
-
В нас не питали
-
Доброго дня! З 1 листопада звільняється 1к квартира в будинку Eleven. Новий контракт на 1 рік ціна буде 2000$ Може, комусь буде цікаво пишіть, фото надішлю.
-
Вже після завтра їду, а не підготувалась 😭 Можливо ви також знаєте чи вигідно покласти на валютний рахунок в Україні, і в Канаді зняти їх
-
На бенефітну треба окремо подавати? Чи як це працює? Буду вдячна за відповідь🫶🏻
-
Саме так, більше А вони запитають в банку чи аєропорту звідки ці кошти ? Бо я хочу відразу в банк покласти їх
-
Тільки якщо готівкою завозите в країну більше ніж 10 тис кад
-
Вітаю А потрібно декларувати при прильоті ?
-
Если нет детского кресла, то не поедут, это нарушение прав пдд для такого возраста. Нужно указывать что вы с маленьким ребенком и тогда к вам будет приезжать такси с креслом, если такое есть свободное
-
Не супер по темі, але хтось можливо вже йшов з однієї роботи на іншу? Можете поділитися як відбувається процес? Наскільки знаю, потрібно підписати документи (типу заяви на звільнення) і в загальному відпрацювати 2 тижні після
-
Добрий день. Можливо хтось знає чи можна для кредитки від Canadian Tire знайти реквізити по типу void cheque(транзит номер, номер акаунта та номер відділення)? Чи це тільки для дебіт акаунтів працює?💳
-
Привіт. Продаю сумочку Victoria’s Secret. Оригінал, повністю нова, з біркою. 8️⃣0️⃣cad (в магазині- 94,70cad)
-
А номер хелс кард через СК можна взнати ?
-
Сериал "бесстыжие" . Очень советую
20 Jan 2023, 19:11
179877/377389
3 minutes ago