UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я не пробовал))) Но знаю что с кредиткой дают 100%
-
Упс 🙈
-
Точно десять тысяч и одна ночь? 😅
-
Walmart если есть их кредитка
-
1001 ночь за 6$ в винерсе рассыпной есть и зеленый 💚
-
все прекрасно понимаю и согласен, что должно быть автокресло, но например в убере нет тарифа с ребенком
-
Шукаю кімнату для себе з 1 листопада
-
By law in Alberta, children under the age of 6 who weigh 18 kg (40 lbs) or less must be in a child safety seat.
-
В спаме тоже смотрел
-
Так, сайт через звичайний інтернет без впн зараз недоступний Але перегляну, якщо вийде зайти на нього, дякую)
-
bwalk.com тут знімав можна записатись на онлайн перегляд апартаментів і внести дистанційно депозит але не памʼятаю щодо доступності. наче як заходив через якийсь впн чи щось таке там наче перегляд сайту тільки з канади дозволено
-
3, але і в 2.5 було ок. Мб писати в коментарях, що буде дитина
-
Привіт, підкажіть пліз, переїзджаємо в нове житло, і десь чув що від лендлордів треба брати якийсь лист , щоб потім на пр він був. Може хтось підказати як він правильно називається, а якщо скинете приклад взагалі буду вдячний ☺️ гарного дня
-
Всім привіт🤗 я з хлопцем прилітаємо в Калгарі 11.10 Тому будемо шукати житло Бажано близько до транспорту 1 Бедрум або студія Бютжет до 1700$ Якщо у когось є якісь пропозиції чи варіанти, будемо дуже вдячні ☺️
-
возраст ребенка какой? у нас 2 года и отказываются или просто уезжают
-
Разів 10 вже їздив, то не буде такого. То мб водій такий попався
-
СПАМ проверяли?
-
ого не знала
-
www.thecheckergroup.com/
-
Убер видит ребенка и сразу уезжает(