UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Побачила що польській диплом. А як до польського диплома відноситься енік?🧐
-
після продовження українського паспорта візу продовжити можна тільки через ircc через ще одну подачу? чи є якісь інші варіанти? і чи взагалі обовʼязково це робити якщо виїзжати з канади не плануєш😅
-
Так вони не роблять евалюацію. Репорт все рівно від вес, але для українських дипломів вони всіх направляють в енік, а той дає експертизу щодо диплому і відповідність його нац стандартам. Тобто немає вншого шляху ніж вес-енік.
-
Почитала що енік то мережа центрів, тому мабуть вони співпрацюють з поляками по цим питанням Інформаційна мережа ENIC складається з Національних інформаційних центрів країн-учасниць Європейської культурної конвенції або країн, що належать до європейського регіону ЮНЕСКО. Центр ENIC – це організація, яка створюється національним керівництвом кожної країни. Центри різних країн можуть дещо відрізнятися за розміром чи компетенцією, але загалом зобов’язані надавати інформацію з таких питань: визнання іноземних дипломів, ступенів та кваліфікацій; про систему освіти у власній країні та інших державах; можливість отримання освіти за кордоном,
-
Я так зрозуміла що там просто інший, польський іміджевий центр, не апостиль
-
Це відповідь, яку я отримала від польського універу, щоб я контактувалась з енік..
-
Та не. Мне для жены. Она casual employee и ей желательно вести все расходы.
-
Все онлайн. Тільки переклад вони пересилали на фізичну адресу
-
Ну якщо фрілансер то може квикбукс не раціонально. Він не безкоштовний і може занадто складний. Для вже податків часто застосовують turbo tax. Це той самий розробник що в квикбукс.
-
Їм можна скани відправити
-
Дякую! А щодо українського апостилю, можливо підкажете, потрібно відправляти оригінали , чи копії достатньо? Вибачте, я цим не цікавилася, так як диплом польський; але процедура можливо така ж
-
Дуже дякую за допомогу!! буду контактуватися з польським енік..
-
Quikbooks, sage, xero це найбільш популярні тут програми буккипинга. Подивиться інтро який більше підходить або консультація з бухгалтером
-
50 cad
-
Продам ліжко Queen ціна 150$
-
Привет! У меня вопрос про покупку проездного для проезда в Калгари, по бенефитам. Бенефиты продлены с 1 октября 23г по 31 января 24 года. Я не зарегистрировалась в системе Municipal building (Fair entry), так как я туда обратилась после 1 октября, а они мне сказали что они не имеют подтверждения о продлении моих бенефитов. Подскажите, пожалуйста, как я могу купить проездной на месяц, дешевле чем 112 долларов, по бенефитам?
-
Завтра что то назревает?
-
Привет! У меня вопрос про покупку проездного для проезда в Калгари, по бенефитам. Бенефиты продлены с 1 октября 23г по 31 января 24 года. Я не зарегистрировалась в системе Municipal building (Fair entry), так как я туда обратилась после 1 октября, а они мне сказали что они не имеют подтверждения о продлении моих бенефитов. Подскажите, пожалуйста, как я могу купить проездной на месяц, дешевле чем 112 долларов, по бенефитам?
-
Це як купити трак, щоб їздити в макдоналдс 10 м від дому і возити хепі міл
-
80 cad
20 Jan 2023, 19:11
180066/375136
19 minutes ago