UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім дякую, хто відгукнувся)
-
Доброго ранку! Баче Бог Вони старалися. (Якщо це для Вас не аргумент, то читайте далі) Вітати не потрібно, але мав 7-го жовтня мав ДН, і вирішив запросити друзів які ніколи і ніде не були в нічних клубах міста, на виступ чарівної Анастасії Лужнік в нічний клуб Аура, *ля, це жесть-їм напевно сподобалося, бо полягали спати без задніх ніг, я хотів написати якоїсь критики за невиправдано дорогий бар в клубі і т.д, але хто я такий щоб засуджувати, Всім гарного дня А хто йде до церкви, то поставте будь-ласка свічечку за всіх Терезів цієї групи, будьте чемними, а неперевершеними Ви і так є!
-
та любая, которая ближе к вам. вы ж не будете ездить с севера на юг, если вам посоветуют в другом районе города?
-
А для чого ви питаєте? Заздалегідь просто чи у вас реальна ситуація що не пустили?
-
Дяк
-
ArriveCAN приложение установите и пройдите регистрацию до вылета - меньше вероятность, что будут вопросы.
-
Підкажіть будь ласка, що треба для вʼїзду у Канаду? Окрім візи - щось питають ще?
-
4го листопада? Я також
-
Всего два часа ждали в Калгари в вечернее время когда приземлились три международных рейса вместе с нашим.
-
Там сума майже в 100 тис., тобто якщо я раніше користувалася в цьому місяці карткою і разом з тими платежами сума буде більша за 100 тис., то тому мені блокують купівлю квитків?