UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я живу у Braeside, тому вибачте ще раз
-
Продам Кіа Форте 2010 р.в., активний, на Альбертській реєстрації. 184266 км, автоматична коробка передач, жодних механічних проблем чи проблем з водінням, дуже економний в частині палива, чистий і свіжий салон, добре працює кондиціонер, просторий салон із зручними сидіннями для п’яти пасажирів, стандартні функції безпеки, такі як подушки безпеки, антиблокувальні гальма та стійкість управління, Bluetooth, AUX. З проблем - тріснуте лобове скло та трохи іржі на даху (останнє фото). Продам в звязку з переїздом. 5200$ або найкраща пропозиція. Перегляд можливий у вихідні дні або після 16:00 з понеділка по п'ятницю. Напишіть мені, щоб отримати додаткову інформацію, якщо потрібно. Даунтаун www.facebook.com/marketplace/item/240960838599302/?mibextid=IouU6C
-
Человек спрашивал про службы такси.
-
Вибачте мені далеко.
-
Який район?
-
Потребуємо у житлі 10.10.23-01.11.23 Доброго дня, ми сімʼя чоловік та дружина і 2 дзвінкі собачки разом важать 5 кг, породи той терьер. Шукаємо тимчасовий прихисток чи оренду квартири/кімнати/бейсменд з 10.10.23-01.11.23. У нас орендована квартира з 01.11.23, зараз живемо в готелі виселення з якого 10.10.23. Через довгий переліт, зміну харчування та багато нових емоцій(стресу), одна з собак захворіла і нам прийшлось звертатись без страховки до ветеринара, тому зараз кожен цент на вагу золота. Будемо дуже вдячні за будь яку інформацію чи допомогу.
-
Calgary Catholic Immigration Society? Правильно?
-
Ну, номер гарний 👍
-
Не можна, а треба. Це CCIS, напишіть їм на електронну пошту.
-
Так