UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Списка этого у вас, случайно, нет?
-
что в вашем понятии немного? Ну вот, допустим, я живу на юге, а к нему ехать на север. Немного витаминов стоят 10-15 КАД, а дорога обойдётся столько же или дороже.
-
для взрослых витамины также покрываются бенефитами?
-
Такой Матвей есть в каждой аптеке?
-
Всім привіт! Мене звати Іра, я перукар зі стажем 35 в цій сфері. Надаю якісні перукарські послуги з виїздом. Хочу ознайомити вас з моїми послугами: 👱🏻♂️ Чоловіча стрижка 20-25 CAD 👩🏻 Жіноча стрижка 30-40 CAD 👧🏼 Дитяча стрижка 15-20 CAD 💁🏻♀️ Фарбування від 70 CAD 👩🏼🦱 Хімічна завивка від 70 CAD 📞(368) 995-4131 Звертайтеся, буду рада допомогти🙌🏼 Всім гарного та спокійного дня!✨
-
[email protected] Вот сюда пишите!
-
Доброго дня! Підкажіть, хто заселив, до кого можна звертатись по допомогу?
-
Привіт! Хто подавався на продовження візи і ВП після 15 липня, в зв'язку з отриманням нового паспорту, вам теж приходив запит заплатити за візу? На скільки я зрозумів з їхнього вебсайту, то оплата тільки за нові заявки, а продовження тим хто вже в Канаді безкоштовно. Принаймні так написано на двох сторінках сайту ірсс. Нам прийшли такі запити, я замість квитанції написав пояснення з лінками та скріншотами їхнього ж сайту. Вони прислали то само ще раз, типу заплатіть, бесплатно тільки до 15 липня, при чому в кінці дали ел. пошту, листи на яку ге можна відправити ззовні. Я звичайно заплатив, просто не зрозуміло, навіщо тоді на сайті написано, що безплатно, а якщо ви заплатили, то вам автоматом повернуть гроші.
-
Продам: Софа - 90$, принтер (фактически новый) с заправляющимися картриджами (еще не распечатанные) - 85$
-
Надеюсь,все ок.Мне нужна помощь,напишу в инсте ,очень нужна помощь,please.
-
[email protected] Напишите им письмо, объясните свою ситуацию и вам могут предоставить еще один отель