UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну она уже вернулась в Миссисагу. Раздобыл телефон, но он мёртвый. То же и с мылом. Китайская компания, офис в квартире походу. Короче Укрпошта знает с кем нужно иметь дело)))
-
Звони им, должны были связаться (обычно имейл приходит)
-
Мне очень быстро привезли, и так же быстро без моего ведома увезли обратно. Ни связи с ними нифига... посылка обратно в Украину поедет... :/
-
Мне чтото когдато долго везли
-
Добрий день. Шукаю роботу майстром манікюру та педикюру в Калгарі. Досвід роботи в Канаді 8 місяців по професії. В загальному 12 років працюю в цій сфері. Буду вдячна за будь-яку допомогу.
-
Кто-то имел дело с UBI Smart Parcel?
-
ubereats.com/feed?promoCode=eats-xvvp2q7wqw
-
🥲 Дякую.
-
youtu.be/ia50r3fa67s?feature=shared
-
Вони їхатимуть місяць, але офіційно живі рослини не можна. Хоча чула що дехто провозив у багажі щось маленьке.
-
Хоча, краще у Meest запитати напряму
-
Продам чайник Друзі подарували ще один 😃 25 CAN
-
Ого… Дуже дякую
-
Вони будуть їхати місяці 3
-
Всім привіт. У мене дивне питання, але можливо хтось знає. Чи можно відправити посилку з України в Канаду з живими рослинами (кактуси та сукуленти, їх легко пакувати). Дуже багато екземплярів, у мене колекція. Хочеться якось її перевезти теж, коли сама переїду.
-
Доброго дня всім, шукаю ЮРИСТА, який має: Досвід у сфері корпоративного права та бізнес-консультацій. Знання місцевого законодавства та вимог в Альберті. Відповідність у веденні конфіденційної інформації. шукаю саме нашу людину, але якщо маєте контакт хорошого канадського юриста теж буду вдячний.
-
Тут пиши
-
Здравствуйте ! Подскажите пожалуйста, возможно кто-то знает контакты адвоката про криминалу в Калгари, который говорит на русском или Украинском. Спасибо
-
Доброго времени суток! Есть работа на удалённой основе Опыт: не нужен Если интересно ставьте + в ЛС
-
youtube.com/shorts/7u4-FtZfyfk?si=AY_o9ILVkdo0wq3b
20 Jan 2023, 19:11
181120/372417
about an hour ago