UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спробуйте отут спитати. maps.app.goo.gl/KoTWgvjAgEqfVXb57 Оріентир Канада пост, не доходячи до них зліва салон ремонту мобілок. Особисто не користуваввся
-
Shaw. ТУт вже писали 500 разів
-
Гляньте oxio, відгуки тут по чату можете пошукати
-
Дякую
-
Дякую
-
Ще питання. Може хто є з наших хлопців, хто працює електриком, відпишіться в ПП пліз! Дякую!
-
ну, я також там нічого цікавого не знайшла, але було багато випадків, коли я знайомлюсь десь з людиною в барі або в іншому місці і потім бачу цю людину на дайвінчіку 😅
-
Не удивительно Ищущих знакомства украинцев тут не так уж и много Пробуют разные пути 😁
-
Сверхурочные идут по двойной оплате?
-
Ох как нафлудили 😳
-
Была аналогичная ситуация. Потом как только получил пластик, то сразу поменял на фулл. Просто пришлось еще 2 недели ждать
-
Ну тоже не плохо, можно подзаработать👍
-
(принаймні не чув)
-
1.5, в Канаді немає 2х
-
Вітаю Продам Land Rover LR 2 2008 року народження з легендарним двигуном 3,2 (самий надійний в лінійці) 282 тисячі пробігу Я 3й власник Нічого робити не потрібно сів поїхав Двигун коробка повний привід все впорядку, ходова теж в нормально стані, можливо щось і є але явно не значне, тормозні колодки також в порядку , немає тріщин на лобовому склі, гарна гума готова до зими, шкіряний салон Із мінусів на правій арці почали зʼявлятись Рижики (на даний момент можна виправити спокійно та без болісно) та тріщина на водійському сидінні, потребує заміни батарейки в ключі В цілому дуже надійна комфортна машина яка довезе з точки А в точку Б Ціна 5800 канадських гривень Більш детально в особисті
-
Добрий вечір , може хто знає як записатися до дерматолога , сімейного лікаря не маю , може через волкін клініку , чи ще якось можна , поділіться своїм досвідом.
-
Здравствуйте,ищу работу на складах,уборка,мойка посуды(опыт работы на складах в Польше 2 года) (разнорабочим на стройке,демонтаж, шпаклёвка,загрузка,разгрузка материалов) Английский слабый,но каждый день изучаю Либо же ищу подработку в любое время(разгрузка,загрузка)
-
Нещодавно приїхали в Калгарі, шукаємо роботу Чоловік зубним техніком, а я будь яку
-
Volunteer opportunities at food bank www.calgaryfoodbank.com/volunteer/
-
Шукаємо будинок в оренду на 2 сім'ї з дітьми, Калгарі
20 Jan 2023, 19:11
181222/375198
11 minutes ago