UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка, як отримати довідку про не судимість з Німеччини? Наскільки я розумію Німецьку, радять напряму йти до їх консульства. Як це проходить? Може хтось на практиці стикався і робив? Береш закордонний паспорт і йдеш до консульства?
-
Не правда. Пару недель назад пропал интернет - написал в поддержку. Сказали, что свяжутся с моим локальным провайдером и если сегодня не починят, то завтра прийдёт мастер. В итоге, через 40 мин инет заработал
-
Вітаю друзі, Я та мій волонтерський проєкт «English Bunny 🐰» запрошуємо вас на Онлайн та Оффлайн розмовні клуби цього тижня з носіями мови. 👤Дата: Четвер, 12 жовтня Час: 6.00 p.m. - 7.30 p.m. Місце: Calgary, Central Library, 2-05A Meeting Room Реєстрація ТУТ. 💻 Дата: Субота, 14 жовтня Час: 19:00 - 20:30 (за Київським часом) Місце: Zoom platform Реєстрація ТУТ. Буду рада бачити вас. Запрошуйте друзів та діліться з тими, кому потрібна практика англійської в Україні. (ВІЙСЬКОВИМ БЕЗКОШТОВНО) Дякую і до зустрічі. З повагою, Яніна 🙋🏻♀️ @englishbunny
-
А если учитывать, что нет контракта, как на телусе и можно самому интернет подключить, не дожидаясь мастера, то вообще топчик за свои деньги 😁
-
95 відсотків що ні, бо ви свій ліміт вже вичерпали , але краще зв’яжіться з волонтерами( контакти в повідомленні за 6.11 am), попитайте в них.
-
Дякую
-
Та так же можна по всій Канаді кочувати якщо по два тижні в кожному місці будуть давати готелі. Ви геній! Дякую!
-
По перше, ви не знаєте моєї ситуації, по друге, який смисл як ви говорите кочувати по всій Канаді, хто з цього виграє, думаєте я? Чи мені немає що робити їздити по провінціям и просто жити в готелях, але я не здивований що є такі люди як ви, той хто не підкаже і не порадить, але херню напише! Не витрачайте свій час на моє звернення, просто пройдіть повз мого повідомлення, вам буде краще і мені не буде гірше!
-
Моя особиста думка що на два тижні можуть дати, тому що перші два тижні фінансує держава а наступні два - провінція. Я вам кину в приватні контакт, напишіть волонтерам.
-
та вам це не головне...
-
Не здивований, що вам так не щастить.
-
Нам також дали на два тижні ( ми прилетіли з Торонто) зараз проживаємо в готелі.