UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет, просто приезжаете с письмом от соц работника и в порядке живой очереди вам оформляют Fair entry.
-
Вы машину случайно не продаете?)
-
Запрет на покупку жилья людьми которые не являются резидентам страны, но там есть исключения, возможно cuaet это иммигрейшен стрим, но я пока точно не понял
-
Я летів Відень-Лондон-Калгарі, пустили, в аеропорту коли купляли білети, то нам сказали що канадська віза, підходить замість транзитної, просто коли виходите з літака, там є два виходи, один веде до багажу, а інший транзитний, вам потрібно йти тільки через транзитний, багаж вони самі забирають, чекаєте свій літак,і летите
-
А что за закон то?😳
-
Вам скинули ссылку?
-
Не побачила 🫠
-
А можна фото?
-
Привіт! Будемо з’їжджати з квартири 1 бедрум (орієнтовно лютий), район NW, Walmart 10 хв пішки, близько бібліотека і школа, CF market mall близько, CO-OP, Canadian Tire. Договір підписано до кінця червня 2023. Оплата 1440 дол + електроенергія + паркінг 45 звичайний/60 накритий + нет. Залишаємо меблі (ліжко, тумбочки, диван, стіл, крісла, деякий посуд) +- 1000 дол. Фото, локація і т.д. - в приват.
-
Если кому-то интересно на счет покупки жилья, вот кто не подпадает под новый закон вступающий в силу с 1 января
-
Сюда нельзя,удаляются
-
А полезные ссылки нельзя скидывать?
-
І мені