UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это бесплатно для тех, кто приехал по CUAET. 15th Floor, 910 7 Ave SW, Calgary, AB T2P 3N8 Регистрировалась онлайн, но ответа не было, поехала лично в пятницу, меня записали на Пн, а маму аж на 21 декабря (
-
Скиньте куда именно идёте и сколько это стоит
-
Можна і мені будь ласка запрошення в групу, а то також нічого не знаходить за цією назвою😊
-
Та Бог з вами! Хто на вас наїджав? Було питання... Дали відповідь! Якщо комусь цікаві подробиці, ласкаво просимо...
-
Всім привіт😊 Більшість з нас давно покинули рідну домівку і немають змоги відсвяткувати Різдвяні свята з українським колоритом🇺🇦. Тому ми пропонуємо українські страви домашнього виробництва, а саме: ~вареники🥟(з картоплею, капустою🥬, ягодами🍒, сиром та інші за вашим бажанням) ~пельмені(свинина🐷, телятина🐮) ~вушка з грибами ~котлети (свинина🐷, телятина🐮, індичка🦃, курятина🐓) ~бандерики ~налисники (з капустою🥬, грибами🍄, м’ясні🥩, солодкі з сиром і сухофруктами🫐) Всіх бажаючих чекаємо у приват)🫶🏻 Можливий самовивіз 17 Ave NW та доставка)🚗
-
Тоді напевно вона не виконала умови безвізового транзиту, або ми просто не знаємо всю історію, а так, то це бла бла просто.
-
Нет не удивительно, есть процедуры пересечения границ и ими не нужно пренебрегать.
-
Ну і чого Ви починаєте наїзд на мене, Ви знаєте те, що Вам сказали, якби чи якщо щось не так зі сторони дівчини, чи сказала б це вона? Навряд
-
Є сайт МЗС ВБ, де вказано про безвізовий транзит для українців до Канади. Але там є умови, тому щоб не пустили саме вже у ВБ, ну щоб просто так, це малоймовірно.
-
Можете особисто перевірити. Якщо вам мало віриться! Кажу, те що мені говорила людина яка подолала цей шлях! Перевірте, і ми з задоволенням послухаємо вашу версію.
-
Мало віриться. Або вона не виконала умови, або щось не так. Не могли. Могли не пустити на літак до Лондону, але саме в Лондоні щоб не пропустили, це дивно
-
Саме так
-
Тобто Ви хочете сказати, що вона змогла прилетіти в Лондон і її не пропустили?
-
В Лондоні
-
А де саме її не пустили?
-
Лондон не варіант, їх не хвилює, що ти на наступний рейс. Їх хвилює, якого біса ти в їх країні без візи!
-
Ні! Навіть не ризикуйте! Познайомилась з дівчиною в аеропорту в Амстердамі, її повернули назад, гроші за квитки не повернули.
-
ні. там не буде завдань на граматику і тд. Там треба буде послухати аудіозапити і вчитель задасть питання по них (так перевіряють слухання і розмову). будуть завдання по читаню - перед вами текст і пару тестових завдань по кожному тексту. і буде письмо - написати 2 тексти в яких відповідаєш на питання (в мене було про хоббі і висловити свою думку щодо речення)
-
Завтра їду складати тест на визначення рівня володіння англійською. Підкажіть будь-ласка чи є сенс готуватися ?
-
Модна лінк на поправки? Бтой такс для нерезидентів то тільки для онтаріо і колумбії стосувався раніше. Щось зміниться для Альберти також?
20 Jan 2023, 19:11
18144/372110
6 minutes ago