UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У мене на працює посилання
-
Де є нові телефони в Калгари щоб купити
-
Вам не потрібні поради школи, її тут не обирають. Вам потрібно спочатку знайти постійне житло (школа в залежності від місця проживання) потім створити аккаунт в MyCBE в долати своїх дітей і всі документи. Потім вас викличуть на співбесіду та направлять в школу
-
А карате це схоже? Тут є чудові тренування з тренером з України championclub. ca/
-
Підскажіть будь ласка чи працюють бенефіти на окуляри для зору? І якщо так , то де ви замовляли?
-
Здравствуйте,посоветуйте пожалуйста школу в NW и подскажите пожалуйста как записаться онлайн ии офлайн и что для этого нужно ,мы пару дней как приехали в Калгари живем в районе NW Citadel Point.Спасибо
-
Если любите мороженое
-
Кайфовые торты в DQ
-
www.alberta. ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
Будь ласка підкажіть ,хто мав досвід подачі на номінацію по провінційній программі Альберти, що саме потрібно детально, які документи, чи можливо є чек лист по якому можна слідувати? Дякую 🙏
-
t.me/uu_calgary/49460/229012
-
Вітаю! Хто стикався з таким, був якийсь вихід? Пару днів тому мав бути СЕLPIP тест, але мене не допустили. В зв'язку з тим, що під час реєстрації потрібно вказати номер паспорта книжечки, закордонного. Вказуючи букви та цифри, як в паспорті, система не пускали далі, залишивши лише буквенну частину, система пропустила реєстрацію. Перед самим тестом персонал не допустив через невідповідність, відсутність цифр паспорту при реєстрації. Порадили писати, дзвонити в центр.офіс. Додзвонилася і дописалася. Відповідь одна, це наші правила, дані не співпадають, реєструйтеся заново і заново платіть 300 баксів. Скріншоти того, що це помилка системи, яка не пускає далі з правильно введенням даними надавала. На жаль, не допомогло. Будьте обачні і якщо система не дозволила ввести весь номер паспорту - телефонуйте в підтримку одразу.
-
А, ну тоді зрозуміло. Якщо б ви надіслал у Енік одразу переклади або вони ж вам переклали, то вони б самі все відправили у ВЕС і вам би тільки результат прийшов від ВЕС)
-
У мене що дешевше за 300 мбіт
-
Перекласти якусь фразу, попити кави, чи одружитися? Як виживають люди в цьом світі, які не можуть навіть сформулювати запит? Ви ж явно втрачаєте купу часу, а може й можливостей з-за цього
-
- тобто потрібен перекладач ліцензований мабуть, чи щось типу того
-
в з Енік відписали вже - шоб я зробив переклад десь тут і завантажив все необхідне(так як б я мав це знати) :)
-
Ходіть в українську кав'ярню, там і тортики, і кава)
-
так звертався, вони відправилиипакет документів і чувзали слідкувати за процесом на WES.
-
Так
20 Jan 2023, 19:11
181645/376209
2 minutes ago