UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будь ласка підкажіть ,хто мав досвід подачі на номінацію по провінційній программі Альберти, що саме потрібно детально, які документи, чи можливо є чек лист по якому можна слідувати? Дякую 🙏
-
t.me/uu_calgary/49460/229012
-
Вітаю! Хто стикався з таким, був якийсь вихід? Пару днів тому мав бути СЕLPIP тест, але мене не допустили. В зв'язку з тим, що під час реєстрації потрібно вказати номер паспорта книжечки, закордонного. Вказуючи букви та цифри, як в паспорті, система не пускали далі, залишивши лише буквенну частину, система пропустила реєстрацію. Перед самим тестом персонал не допустив через невідповідність, відсутність цифр паспорту при реєстрації. Порадили писати, дзвонити в центр.офіс. Додзвонилася і дописалася. Відповідь одна, це наші правила, дані не співпадають, реєструйтеся заново і заново платіть 300 баксів. Скріншоти того, що це помилка системи, яка не пускає далі з правильно введенням даними надавала. На жаль, не допомогло. Будьте обачні і якщо система не дозволила ввести весь номер паспорту - телефонуйте в підтримку одразу.
-
А, ну тоді зрозуміло. Якщо б ви надіслал у Енік одразу переклади або вони ж вам переклали, то вони б самі все відправили у ВЕС і вам би тільки результат прийшов від ВЕС)
-
У мене що дешевше за 300 мбіт
-
Перекласти якусь фразу, попити кави, чи одружитися? Як виживають люди в цьом світі, які не можуть навіть сформулювати запит? Ви ж явно втрачаєте купу часу, а може й можливостей з-за цього
-
- тобто потрібен перекладач ліцензований мабуть, чи щось типу того
-
в з Енік відписали вже - шоб я зробив переклад десь тут і завантажив все необхідне(так як б я мав це знати) :)
-
Ходіть в українську кав'ярню, там і тортики, і кава)
-
так звертався, вони відправилиипакет документів і чувзали слідкувати за процесом на WES.
-
Так
-
А с английским всё в порядке?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи потрібно проходити медичний огляд дитині 12 років як дорослим для Work permit але у нього visitor record і написано також, що мусить пройти medical examination....?
-
Кому цікаво. Барні стульчаки. Goodwill на varsity. По 12.5 баксів 3 штуки. Стан дуже свіжий
-
Ну вы втроем же
-
Добрий день, шукаю роботу в Калгарі: прибирання, розкладання товару, на кухню, склади, Будь-яку. Дякую
-
Добрый вечер.Пересдаю свой контракт на 2 bedroom квартиру в Downtown, Заезд с 1 ноября, контракт до 31 мая 2024. Квартира 85 кв.м, комнаты очень просторные, 3 й этаж, квартира угловая слышимость нулевая. Рядом школа и 4 садика. Стоимость аренды 1395$+депозит 1395$Вся коммуналка включена. Метро рядом с домом Без животных
-
Друзі, хтось знає де точно можна придбиати активоване вугілля? Я пройшов 4 аптеки та в них не було. Або, ви можете порекомендувати якісь інший сорбент по типу атоксілу?
-
Так, потрібно
-
Здається в Канаді була заборона на ввезення будь чого дерев'яного. Так само, як ц молочка і м'ясо. У них тут раз клени похворіли, то вони тепер трусяться. Хоча може вже відмінили, краще почитати рестрікшини
20 Jan 2023, 19:11
181654/376383
about a minute ago