UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тьфу, снова порнхаб
-
Добрий вечір. В мене є до шановних АОS піароводів два питання: 1) я почав працювати як звичайний фронт деск в готелі фул тайм, потім був супервайзером, зараз менеджер. Пройшло 11 місяців як почав працювати в тому готелі. Чи потрібно мені чекати аж буде 12 місяців виключно менеджера чи досвід рахується по тому що я працював і як звичайний фронтдеск з самого початку? 2) якщо ти волонтер в пожарці місцевій - є якісь бенефіти в подачі?
-
Підскажіть будь-ласка мій чоловік приїхав 1 лютого до Канади,працює з кінця березня на фірмі і з нього вираховують всё разом 31% ,він дуже мало отримує. Він при прийомі до праці не заповнював форми TD1 та TD1AB (зараз тільки про них почули),отримує зарплатню на карту кожні 2 тижні. Як бути треба ці форми заповнити і дати працедавцю чи потім повернуть ці кошти в наступному році після заповнення податкової декларації? 🙏 Трохи не розуміємо що робити, бо наче як перші 15000 взагалі податку не беруть ,а з нього від початку все вираховують, навіть пенсійний фонд
-
Думаю 100% потрібна консультація страховика, бо від суми яку впишу будуть йти відрахування з зп... а це впливатиме на щомісячний дохід 🤨
-
Спасибі, звʼяжуся завтра з sun life