UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дівчата,Калгарі,район Mission!Мене звати Наталя,я майстер манікюру з Маріуполя,досвід 7 років.Приймаю в районі Mission,але дуже рада всім дівчатам з будь-якого кутка Калгарі.Ціна на даний момент: 💛40 cad манікюр-гель-лак 💙50 cad нарощення,укріплення або корекція твердим гелем В ціну входить ремонт,легкий дизайн,масаж ручок та приємне спілкування❤️ Інструменти проходять повну стерилізацію: -дезинфекція -очистка -сухожар Важливо!!!Для тих,хто не хоче втрачати час на бьюті-процедури у вихідні,маю можливість у будні дні приймати пізно ввечері
-
Доброго дня усім! Я хочу запитати у вас за допомогу, знаю що це буде виглядати не дуже гарно з мого боку, але в мене немає інших варіантів, я живу з бабусею і окрім неї в мене немає нікого, я не хочу запитувати допомоги на ліки для неї та продукти, хтось може допомогти поповнити мобільний рахунок, щоб я не стояв на вулиці на вай фай біля магазину а шукав працю та була можливість дзвонити та запитувати а не чекати відповіді на пошту, в кого вийде допомогти я буду дуже вдячний!
-
ЗАПРОШУЮ В ONLINE ДИТЯЧИ ГРУПИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ 🇬🇧 Від 5 до 18 років З легкістю знаходжу підхід до дітей. -На уроках відпрацьовуємо всі види мовної діяльності (розмова, письмо, читання, аудіювання). -Підтягнемо граматику. -Збагатимо словниковий запас. -Зробимо акцент на мовленні. -Поставимо вимову. -Індивідуальний підхід, який допоможе досягти всі ваші цілі. -Заняття завжди проходять цікаво та насичено, тому що я використовую найкращі методики. - Розповідаю про різні фішки та лайфхаки у вивченні) ❗️Перше заняття пробне 20 хв визначення рівня .❗️ 🎀 У групі 2-4 осіб. 🎀 Ціна 60 хв - 7 € (280 грн ) Пишіть +491754822393 ( , WhatsApp, Viber , Telegramm)
-
ЗАПРОШУЮ В ONLINE ДИТЯЧИ ГРУПИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ 🇬🇧 Від 5 до 18 років З легкістю знаходжу підхід до дітей. -На уроках відпрацьовуємо всі види мовної діяльності (розмова, письмо, читання, аудіювання). -Підтягнемо граматику. -Збагатимо словниковий запас. -Зробимо акцент на мовленні. -Поставимо вимову. -Індивідуальний підхід, який допоможе досягти всі ваші цілі. -Заняття завжди проходять цікаво та насичено, тому що я використовую найкращі методики. - Розповідаю про різні фішки та лайфхаки у вивченні) ❗️Перше заняття пробне 20 хв визначення рівня .❗️ 🎀 У групі 2-4 осіб. 🎀 Ціна 60 хв - 7 € (280 грн ) Пишіть +491754822393 ( , WhatsApp, Viber , Telegramm)
-
Доброго дня усім! Я хочу запитати у вас за допомогу, знаю що це буде виглядати не дуже гарно з мого боку, але в мене немає інших варіантів, я живу з бабусею і окрім неї в мене немає нікого, я не хочу запитувати допомоги на ліки для неї та продукти, хтось може допомогти поповнити мобільний рахунок, щоб я не стояв на вулиці на вай фай біля магазину а шукав працю та була можливість дзвонити та запитувати а не чекати відповіді на пошту, в кого вийде допомогти я буду дуже вдячний!
-
-
А що було сказано що ВП і Arrive Can якось пов'язані?
-
Хотелось бы разьяснить некоторые нюансы по поводу спреев всех мастей. НЕЛЬЗЯ. Никакой НЕЛЬЗЯ. OC spray против собак, диких животных и медведей, не говоря о более серьезных НЕЛЬЗЯ. Носить с собой нельзя. Транспортировка только на дикую природу и ношение там. В public places нельзя даже маленький и в сумочке.
-
Ну и по идее если какой-то додик предпримет попытки напасть, то тот же дезик максимум освежит его хлебальник, а тебе даст время убежать 🤔 У меня уже был момент, когда какой-то бомжара замахнулся на меня и проехался кулаком по моему рюкзаку (почти возле талии)