UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.canada.ca/en/border-services-agency/services/arrivecan.html
-
раніше років п'ять тому в літаках давали форми заповняти, а тепер навіть аплікацію зробили щоб заздалегідь заповняти. Що економить 3-5 хвилин в аеропорті
-
Ясно, дякую
-
У мене пів метра йшов, але там можно свій наче підключити, в зарядній станції є юзб-мама роз'єм, тому будь який шнур з двома звичайними юзб роз'ємами підійде, щоб і у станцію вимкнути і в консоль, чи в мережу
-
uu_bicycle
-
Привет всем. Есть кто-то кто прошел по Alberta opportunity stream, с кем можно поболтать в личке?
-
У деяких pharmacy ( кажу за свій Shoppers) є невеличка кімната за склом. Буквально 1.5 метри на 1.5. Мені там робили багато разів уколи. Там 2 стільця і ви не серед кабачків 😄Спробуйте якість звернути увагу… можливо і у вашому є.
-
Мабуть я щось переплутав
-
*вибачаюсь, субсидія на Дейлі Кеар. Кіндергартен безкоштовно.
-
Вітаю ) шукаємо 2 bedroom , сімʼя з 2 дітьми (2 та 14. Років) не підвальне , район попалили SW, NW , близько до транспортної розвʼязки, біля паркової зони 😊бо багато гуляю з малим ) До 2000 cad Дуже дякую за допомогу 🙏 Гарних вихідних ❤️
-
Доброго ) ми прилетіли 5 днів тому і нас заселили в готель волонтери
-
Добрий день продам IPhone 14 Pro max 128 gb , Купував 2 місяці тому новий в Польші, телефон в ідеалі , чорного кольору , батарея 100% 1100CAD Кому цікаво пишіть в приват
-
Так ось як він сюди потрапив )
-
я и без записи приходила, по живой очереди, но звонить нужно и спрашивать во сколько прийти
-
Привіт) Продам чоловічі робочі черевики з металевим носком, розмір 42, 30$ Перед продажем помию😅
-
Доброго дня сім‘я з трьох дорослих шукаємо квартиру 2кімнатну район SE,SV та центр закінчується термін проживання в готелі.
-
Селянский значит
-
Эх, помню как мелкой была и с бабушкой на первом сидела по воскресеньям Такой взрослой себя чувствовала
-
Автовокзал и 1-й квартал
-
Ну и зачем ты это сделал?
20 Jan 2023, 19:11
182647/375596
2 minutes ago