UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Family Braces сеть клиник по всему Калгари. Сходите на бесплатную консультацию. И по брекитам и по Invisalign вас проконсультируют.
-
Ты рано просто, я только проснулся)
-
Не оцінюйте по собі 😉
-
Продам пару зимових мішлен 255/55/18 і гудеар 245/60/18. Для повного привода не підходять. Мішлен на сезон точно вистачить, гудеар в кращому стані, 2-3 сезона точно Мішлен за 100. Гудеар за 150
-
Это все еще выглядит, как краденное
-
Так нікого не було і я поїхав додому
-
Играешь еще?
-
ДЯКУЮ ВЕЛИКЕЕЕЕ
-
Если да, то мне как раз юсдт не помешают за канадские доллары
-
Тебе нужно обналить юсдт на канадские доллары ?
-
Вас цікавить процес до пмж чи до номінації? Отримали номінацію -пишить якщо що
-
Канада не приймала конвенцію про апостиль
-
Віддам шафу безкоштовно. Район SW
-
ваш ответ меня на половину успокоил, но я смотрю в гугл то вроде как есть отличия и я не понимаю или они это воспримимают как синоним или же все таки нет
-
🇨🇦💸 Доброго дня! Куплю ваші Біткоін, Ефір, ЮСДТ або інші крипто валюти за канадські долари, рідше гривні. звертайтесь Можлива зустріч в Калгарі!
-
Так хай скул и сэкондари это одно и тоже
-
може завтра?
-
якщо білет єдиний, все просто з трансфером. якщо окремі квитки, то краще вичитайте нові умови транзиту самі в офіціальних джерелах.
-
Всем привет! Ищу работу в отеле на уборку или официантом. Работала в 5-ти звездочном отеле горничной. Также имею опыт флориста, на складе, работала в ресторане ранером, обслуживала клиентов на кассе, помогала на кухне и обслуживала столы в зале. Если есть свободные вакансии, буду рада любым предложениям.
-
Так, але чіткої відповіді я не побачив. ще й 6 жовтня 2023 неначе трохи помінялися умови транзиту в Англії
20 Jan 2023, 19:11
182679/375564
2 minutes ago