Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 549.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Иван Владимиров
    wrote on last edited by
    Доброго дня, сьогодні був у Банфі та мати вкусила білка. Якась це підозріла білка бо покусала ще 3х людей протягом 5ти хвилин, тож хвилююся що б не сказ то був. Проблема в тому що вона тільки приїхала, форму на хелс кард відправила, але вона ще не прийшла. Як думаєте, можна кудись зателефонувати щоб отримати номер хелс картки чи бенефітів щоб її там не посадили на гроші?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Геннадий
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Є такий за $10
    1 Reply Last reply
    0
  • t462139639T Offline
    t462139639T Offline
    Faster
    wrote on last edited by
    Їдьте в Urgent Care
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Maksymov
    wrote on last edited by
    Добрый день, я в Торнто. Оченб нужна рвбота и жилье кто может помочь отпишитесь пожалуйста.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Peter Aviles
    wrote on last edited by
    🚗 Шукаєте ідеальний автомобіль? Ваш пошук завершується тут! 🚗 Привіт, мене звати Пітер, ваш надійний продавець автомобілів у Maclin Ford. Незалежно від того, чи шукаєте ви новий чи б/у автомобіль, я тут, щоб зробити ваш досвід покупки автомобіля легким та приємним. 🌟 Чому обирати мене? ✅ Знаю як допомогти новоприбулих ✅ Персоналізована допомога, яка відповідає вашим потребам. ✅ Конкурентоспроможні ціни та варіанти фінансування. ✅ Зобов'язання до вашої задоволеності, від початку і до кінця. Готові знайти свій мрійовий автомобіль? Пишіть мені, і давайте вам допоможемо взяти кермо ідеального автомобіля. 🚘 Не пропустіть можливість виїхати з ідеальним автомобілем. Зв'яжіться зі мною сьогодні! 📞+1 (403) 888 2733 #ПродажАвтомобілів #MaclinFord #МрійовийАвтомобіль #ПокупкаАвто
    1 Reply Last reply
    0
  • t5917004761T Offline
    t5917004761T Offline
    Online_Trainer
    wrote on last edited by
    Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у  Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933412997T Offline
    t1933412997T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Продам техніку Apple. Телефони від iPhone 6s до 14 Pro Max, ноутбуки, планшети, навушники. Все з гарантією два тижня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Маю такі, з півнем то найкраще!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина Галаева
    wrote on last edited by
    Хочу підказати за мед: тут його багато, але… цей справжній і дууууже смачний!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Купим авто: до 8000, пробег до 200к, расход в городе до 9л, активый статус Альберта, не требующее сарьезных ремонтов, не ржавое. Если у кого есть предложения пишите в личные сращу со всеми параметрами и ценой.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    m
    wrote on last edited by
    привет всем подскажите пожалуйста мастера маникюра в калгари, не далеко сильно от центра
    1 Reply Last reply
    0
  • t388420144T Offline
    t388420144T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Привіт! Запрошуємо вас на інтелектуально гумористичний батл на тему Хелловін, який відбудеться 21.10.2023 о 17.00 в клубі Rosé Luxury Lounge за адресою 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4 Більше деталей у нас в інстаграмчику: instagram.com/guilty_of_cringe_comedy?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Формат: 6 учасників 6 запитань Переможець отримає 10$ за кожну свою вірну відповідь Головний приз до 50$🥳 І найцікавіше: після кожного питання - покарання для того хто вапщє не вгадав. Люди які роблять дурниці що може бути краще?😉 Щоб стати головною зірочкою і пограти - вартість 15$ Бути глядачем - 10$ Перших 10, хто придбає квиток отримають геловінський шотик в подарунок 🎃 Костюми не обов’язково але дуже бажано😎 До зустрічі, чмафки😘
    1 Reply Last reply
    0
  • t388420144T Offline
    t388420144T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Привіт! Запрошуємо вас на інтелектуально гумористичний батл на тему Хелловін, який відбудеться 21.10.2023 о 17.00 в клубі Rosé Luxury Lounge за адресою 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4 Більше деталей у нас в інстаграмчику: instagram.com/guilty_of_cringe_comedy?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Формат: 6 учасників 6 запитань Переможець отримає 10$ за кожну свою вірну відповідь Головний приз до 50$🥳 І найцікавіше: після кожного питання - покарання для того хто вапщє не вгадав. Люди які роблять дурниці що може бути краще?😉 Щоб стати головною зірочкою і пограти - вартість 15$ Бути глядачем - 10$ Перших 10, хто придбає квиток отримають геловінський шотик в подарунок 🎃 Костюми не обов’язково але дуже бажано😎 До зустрічі, чмафки😘
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia Vasylkova
    wrote on last edited by
    В нас був цуценя 8кг - 250 cad заплатили
    1 Reply Last reply
    0
  • t1404056271T Offline
    t1404056271T Offline
    Art
    wrote on last edited by
    Кто где тусит сегодня?) Пишите, найдёмся:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Дд. Підскажіть як поміняти адресу отримання Хелс картки? Тобто при подачі вказали адресу готелю, а тепер треба змінити на адресу квартири? Чи можливо це зробити по електронці чи по телефону?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Продаю Hyundai Santa Fe Sport Limited 2.0 turbo 2016. Пробіг 134 тис. Маю карфакс та 155 point inspection від дилера. В ідеальному стані, в аваріях не була. Я другий власник. Вирішили з дружиною переїхати до Європи. Ціна С$22900. Якщо цікаво пишіть у телеграм або дзвоніть 8252881844
    1 Reply Last reply
    0
  • t486987823T Offline
    t486987823T Offline
    ---
    wrote on last edited by
    Ні, то ти мені платиш 15$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ༺Aℝtบℝ༻
    wrote on last edited by
    а что означает цена минус 15$? это вы 15$ ещё даете за то что бы забрали это?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Пластиковий бокс ikea 20$ Даунтаун, Кірбі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.