UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день, я в Торнто. Оченб нужна рвбота и жилье кто может помочь отпишитесь пожалуйста.
-
🚗 Шукаєте ідеальний автомобіль? Ваш пошук завершується тут! 🚗 Привіт, мене звати Пітер, ваш надійний продавець автомобілів у Maclin Ford. Незалежно від того, чи шукаєте ви новий чи б/у автомобіль, я тут, щоб зробити ваш досвід покупки автомобіля легким та приємним. 🌟 Чому обирати мене? ✅ Знаю як допомогти новоприбулих ✅ Персоналізована допомога, яка відповідає вашим потребам. ✅ Конкурентоспроможні ціни та варіанти фінансування. ✅ Зобов'язання до вашої задоволеності, від початку і до кінця. Готові знайти свій мрійовий автомобіль? Пишіть мені, і давайте вам допоможемо взяти кермо ідеального автомобіля. 🚘 Не пропустіть можливість виїхати з ідеальним автомобілем. Зв'яжіться зі мною сьогодні! 📞+1 (403) 888 2733 #ПродажАвтомобілів #MaclinFord #МрійовийАвтомобіль #ПокупкаАвто
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Маю такі, з півнем то найкраще!
-
Хочу підказати за мед: тут його багато, але… цей справжній і дууууже смачний!
-
Привіт! Запрошуємо вас на інтелектуально гумористичний батл на тему Хелловін, який відбудеться 21.10.2023 о 17.00 в клубі Rosé Luxury Lounge за адресою 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4 Більше деталей у нас в інстаграмчику: instagram.com/guilty_of_cringe_comedy?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Формат: 6 учасників 6 запитань Переможець отримає 10$ за кожну свою вірну відповідь Головний приз до 50$🥳 І найцікавіше: після кожного питання - покарання для того хто вапщє не вгадав. Люди які роблять дурниці що може бути краще?😉 Щоб стати головною зірочкою і пограти - вартість 15$ Бути глядачем - 10$ Перших 10, хто придбає квиток отримають геловінський шотик в подарунок 🎃 Костюми не обов’язково але дуже бажано😎 До зустрічі, чмафки😘
-
Привіт! Запрошуємо вас на інтелектуально гумористичний батл на тему Хелловін, який відбудеться 21.10.2023 о 17.00 в клубі Rosé Luxury Lounge за адресою 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4 Більше деталей у нас в інстаграмчику: instagram.com/guilty_of_cringe_comedy?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Формат: 6 учасників 6 запитань Переможець отримає 10$ за кожну свою вірну відповідь Головний приз до 50$🥳 І найцікавіше: після кожного питання - покарання для того хто вапщє не вгадав. Люди які роблять дурниці що може бути краще?😉 Щоб стати головною зірочкою і пограти - вартість 15$ Бути глядачем - 10$ Перших 10, хто придбає квиток отримають геловінський шотик в подарунок 🎃 Костюми не обов’язково але дуже бажано😎 До зустрічі, чмафки😘
-
В нас був цуценя 8кг - 250 cad заплатили
-
Доброго вечора! Продаю Hyundai Santa Fe Sport Limited 2.0 turbo 2016. Пробіг 134 тис. Маю карфакс та 155 point inspection від дилера. В ідеальному стані, в аваріях не була. Я другий власник. Вирішили з дружиною переїхати до Європи. Ціна С$22900. Якщо цікаво пишіть у телеграм або дзвоніть 8252881844
-
Пластиковий бокс ikea 20$ Даунтаун, Кірбі
-
У Value Village дуже великий вибір костюмів на Helloween як для дітей так і для дорослих
-
у Wins на Macleod вазонки завезли
-
Пофіг. Для початку там де є робота і добре платят. Якщо умовно знайду роботу за 100 за годину або більше в Нунавуті, поїду в Нунавут. Заробити грошей, зробити канадські документи і потім обирати місце, де жити. А взагалі, класно жити в тропіках. Вічне літо - це супер. Амери, канадці, австрали та інші з розвинених країн так і роблять. Але нормальних країн в тропіках дуже мало.