UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Горный или любой?
-
Маю інформацію,щодо здачі однієї кімнати(з меблями) в двокімнатному апартаменті в центрі міста (140 10 Ave SW) Знімає канадієць, шукає підселенн,більшу частину свого часу знаходиться на роботі до 18.Просить 1500 (комун.входять).Кого цікавить пишіть в приват, дам його номер телефону.
-
Маю інформацію,щодо здачі однієї кімнати(з меблями) в двокімнатному апартаменті в центрі міста (140 10 Ave SW) Знімає канадієць, шукає підселення(бажає здати жінці або жінці з дитиною,або двом дівчатам),більшу частину свого часу знаходиться на роботі до 18.Просить 1500 (комун.входять).Кого цікавить пишіть в приват, дам його номер телефону.
-
Ну у меня так-то обычный только
-
Тоже такое случается часто Что с такими делать ? А то складируются
-
Повідомлення вищє- для вас.
-
Мене з костко відправили в цей магазин по робоче взуття. Чоловічого робочого взуття і одягу там дуже багато, є дві локації, NE та SE
-
МОЇ ПАРАМЕТРИ ОГ 82 ОТ 71 ОБ 94 Усі речі були одягнені максимум 2 рази 1. Джинси бежеві H&M , розмір 36, тягнуться, відкатуються, 30$ 2. Джинси «Kensie jeans vintage” (купувала у Вінерсі), розмір 27, тягнуться, відкатуються, 30$ 3. Світшот H&M, розмір М, на флісі, 15$ 4. Лосини бренд MPG (з Вінерсу), розмір S, 20$ 5. Лосини на резинці, без бірки, розмір хs-s, котон, 10$ 6. Світшот Reserved (купувала в Одесі), вдягнула раз, розмір S, 20$ 7. Сукня бренд Retrod (з Вінерсу) , розмір xs, 15$ Можливий торг))
-
Доброго дня! Може комусь буде цікаве цуценя лабрадора 3 місяці! Купили цуценя , прожив в нас 5 днів, та виявилось що в членів сімʼї алергія, в приют віддавати не хочемо, хочемо знайти для нього сімʼю так як цуценя дуже гарне та розумне, за 5 днів навчили команди сидіти, лежати, до мене, поряд та приносити мʼячик. Має майже всі вакцини, залишилось ще дві після виповнення року. Грайливий, енергійний хлопчик Джекі, дуже гарного окрасу milk chocolate з білою плямою на животику та лапках. За деталями в особисті.