UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, я сертифікований інструктор і по лижам і по сноуборду. Єдиний момент що треба вирішити - це доїхати до Калгарі - орієнтовно буду в середині Листопада. :)
-
Доброго ранку. SIN не давали в аеропорту. По прильоту вже їдете на місце видачі і одразу видають
-
А, я подумал уже на сезон зимний. Точно открыта?
-
Пересдам квартиру, контракт до апреля 2024, 1 спальня, в спальне 2 отдельных встроенных шкафа, на момент заезда (1 апреля 2023) квартира была полностью новая, 1055 11 St SW, 36 этаж вид на горы, в здании есть спорт зал, зона отдыха, барбекю зона, зал для йоги, коворкинг спейс, библиотека, место для выгула собак, место для груминга собак. 1850- отопление и вода входит в стоимость. За отдельную плату есть парковка и место для хранения. Заезд с 1го декабря, но если нужно раньше, можно обсудить.
-
Я за фахом банківський юрист) Мій чоловік працює тут в менеджменті в банку. Він вміє пояснювати правила) всі полісі прочитали, все так. Ну було весною по країні мірі. Вони просто трошки по іншому уявляють собі процес приїзду в Канаду ніж ми. Знов таки я не кажу що ні, не можливо. Просто може бути не все так просто. Ну навіть давайте логічно подумаєм. Банку то навіщо?
-
Есть такое, тоже замечал, не только в Канаде)