UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо ☺️
-
Якщо спитає звідки дізналися, скажіть Роман підказав😉 я у них тігуана в літку брав
-
то еліта, треба мати громадянство 😁😁😁😁
-
Под мостом тогда уж)
-
Краще скажіть лендлорду/property manager(це якщо не в квартирі). Вони як мінімум знають чи зможуть обрати колір фарби
-
не всі можуть звикнути до бруду ;) Я потроху звикаю, ще трохи і перестану митися і почну ночувати під університетом Калгарі, як усі поважні в Канаді люди 😁😁😁
-
Я сам в тих краях живу :) але цікаво бачити що народ потрішки теж переїжджає
-
Я брав maps.app.goo.gl/3RcZwwmBfPhujhnF9 Спитайте Михайла,(Michael) чоловік сам з Молдови. Ціни в них гарні, не далеко від метро, можно прийти та подивитися.
-
Не всим подобається Downtown
-
Все більше і більше людей розповзається з даунтауна 😁
-
Привіт. Хтось купував авто в кредит в Калгарі? Які дилерські центри порадите?
-
Это на самолёт скидки?
-
CIBC одразу дає дебетову, а кредитку з лімітом у 1000 надсилає через тиждень, хоча в додатку можна користуватись одразу.
-
Td картку діють відразу, також для нових у Канаді діє акція , можна отримати 400 долларів на рахунок виконавши прості умови. На 17 Ave SW можу допомогти зробити аппоітмент також допомогти з перекладом якщо потрібно
-
Сразу выдали, кредитку через 2 недели почтой
-
Дякую
-
пишуть, що єдина умова, це відкрити рахунок, окрім того, для нюкамерів багато чого безкоштовно
-
Привіт. Зіпсували стіну вдома. Як це можна пофіксити, що треба купувати? Чи, можливо, хтось зможе зробити це за оплату?
-
Бгг :)
-
t.me/calgary_it
20 Jan 2023, 19:11
183580/375136
17 minutes ago