UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а взагаді де є обмінник якій працює там з 8/9 ранку?
-
Куплю микроволновку и кофе машину на капсулах
-
Посмотри фильм "не шутите с Зоханом", там есть эпизод с еврейским магазином, на котором висит табличка "аут оф бизнес"
-
Вітаю! Здається кімната в будинку локація Dover Glen ціна 600$ контракт 6міс, оплата за перший та останній місяць, доступна з 22 жовтня. за деталями в пп, з’єднаю вас з власником кімната не є дуже великою, мебльована Калгарі!
-
Тільки з рук у когось, в такий час нічого ще не працює
-
В яких банках дебетову та кредитну картки можна отримати одразу в день відкриття рахунку?
-
Так само як і собі робив
-
Доброго ранку або ночі у кого зараз як я не знаю, у мене питання дуже важливе для мене може хто підкаже, я познайомився з дівчиною хочу її забрати в канаду у неї дитина, як мені зробити для неї візу чи як і яким шляхом забрати їх до себе!!! якщо можна в приват відповідайте , дуже гарно подякував !!!
-
Привіт всім, можливо хто знає, україномовного офтальмолога в Калґарі по бенефітам. Або хоча б англомовного, але по бенефіт карті
-
А, это хорошо
-
Снег в калгари я имел в виду
-
Снег в банфе уже давно лежит
-
Ну на оф сайте я не вижу инфы что бы было продлено закрытие дороги, написанно до середины октября закрыта
-
Ну, так то снег на след неделе обещают
-
За квартиру плачу е-трансфером, 2к. CIBC. Ходил в банк просто, объяснил зачем и мне подняли лимит. Первоначальный не помню сколько был, может, 1к, а может и 500 в день.
-
Хлопці та дівчата, питаннячко. А як ви платите великі суми з рахунку, наприклад, купівля авто або, навіть, оренда житла? У мене в РСБ ліміт на еТрансфер в 1000 баксів :( І не дуже піднімають, навіть для одноразового використання
-
Усім доброго дня! Підскажіть будьласка де можна зробити ключі від авто - тобто дублікат ключів в Калгарі? Заздалегідь велике дякую за відповідь! 😊
-
Я всегда предпочитаю не звонить, а ходить на прямую, если возможно
-
О, гарна ідея - я про кредитку не питав. Може там з лімітами інша історія.
-
Я в РСБ тільки телефонував. Можливо дійсно треба сходити поспілкуватись
20 Jan 2023, 19:11
183658/375032
4 minutes ago