UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можна мабуть всі (ну звісно з тих що в аптеках вільно продаються). Як мінімум якщо маєте хронічні захворювання чи проблеми, що повторюються. Ну і звісно шось в дорогу як завжди щоб не бігти в аптеку з літака-обезбол, від температури, від аллергії. З того, що немає це спрей сулинозвужувчий для маленьких дітей і непопулярні сорбенти-смекта, ентеросгель і інше.
-
Хтось знає як налаштувати? Через додаток TELUS не виходить. Відповіді по типу: Звʼязатись с TELUS не пишіть)
-
However my Ukrainain is not so good (keep watching Pryamiy channel and Solovine Show on Youtube 😁), can google translate it
-
Привіт всім, хочу запитати які ліки з України можна/необхідно із собою брати на перший період. Дякую 🙂
-
Anyone needs help, can mention my name, I can do my best to help in ukrainian, russian or english
-
Там же не спец кліники були, а лікарі з ліцензією. Згідно з сайтом є можливість, але краще перепровірити і тим більше хто знає як буде через рік
-
Кому цікаво - можу кинути рефку
-
Тоді це я вас неправильно зрозуміла, вибачайте)
-
Ну, ціна в середньому)
-
You are our hero) congrats, new Canadian permit holder)
-
Я ж так і написала) хіба ні. В чек листі написано неоднозначно. Частина людей тут написала, зо обов’язково. Я трактую написане, що не обов’язково (не перекладати не обов’язково, а саме подавати). Але якщо вже подається то тільки з перекладом
-
Наскільки мені відомо то ні. Тільки у Європі. Клініки, де можна було пройти медичний огляд закрилися під час війни.
-
Ну взагалі у чек листі написано, що потрібно усі дипломи та атестати, що є. Але проходить і просто з найвищим (який і треба зробити через вес)
-
Якщо заклад све, то не залежить.
-
Так це річна такса, school year fee
-
Можливо від навчального закладу залежить. В earl grey чомусь сказали що не покриває феір ентрі
-
Thank you! That’s very quick and gives me hope - have a great celebration, you’ve earned it with all your hard work!
-
Да дело, мне кажется, в привычке и тоске за Украиной, ведь дома всё самое- самое!😊
-
Доброго дня . У дитячий україномовний садочок домашнього типу потрібен вихователь . Графік роботи з 7.30-17.30 з понеділка по п'ятницю. Район SW. Всі питання в особисті повідомлення
-
Nice, congrats 🎉
20 Jan 2023, 19:11
184311/372889
3 minutes ago